Om selskapet

Vi tror på verdien av tung kompetanse og dyp innsikt som basis for alt vi foretar oss. Det er vårt ønske å bruke vår mangeårige kompetanse og erfaring til å bidra til at våre kunder får definert og nådd sine mål.  


Rådgiver av internasjonalt format

I dag er vi i CBRE Norge nærmere 35 ansatte med en blanding av generalist og spesialkompetanse innenfor næringseiendom. Etter over 20 år som rådgiver i det norske markedet kan vi gi våre klienter både god innsikt og solid kompetanse innen kjøp, salg, utleie, verdivurdering, rådgivning, forvaltningstjenester, strategisk rådgivning, prosjektledelse og leietakerrådgivning.


CBRE har rundt 70.000 ansatte fordelt på ca 450 kontorer rundt om i verden. CBRE er notert på New York Stock Exchange (NYSE). 


Verdens største

CBRE er verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, og tilbyr et fullspektret tjenestetilbud til alle som har berøring mot næringseiendom. Det være seg eiendomsbesittere, banker, investorer, brukere av eiendom, etc. Herunder har CBRE ca 80% av Fortune 500 selskapene på kundelisten.  

Vårt verdensomspennende nettverk håndterer flere tusen saker daglig for våre mange kunder verden over, og gir oss en helt eksepsjonell kunnskap om eiendomsmarkedet. Denne kunnskapen søker vi å tilføre våre kunder gjennom fasilitering av forretningsvirksomhet, prosjekthåndtering og forløsning av synergier på tvers av landegrensene.