Asker Panorama - Effektive og moderne kontorlokaler med alle fasiliteter

Drengsrudbekken 12, 1383 Asker

 

Arealerca 675
Type lokale: Kontor
Overtagelse: Omgående

Energimerking: B
Byggår: 2013
 

Beskrivelse

Et profilert signalbygg sentralt på Helsfyr, med god eksponering mot E6. Kort vei fra Oslo sentrum. Reis miljøvennlig fra Oslo S på kun 7 minutter til helsfyr T-banestasjon.

Lokalene fra 400 til 5.000 kvm BTA, fra 4. etg og oppover, er ledige fra oktober 2015. Fleksibel leietid. 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Innspurten 15 i Oslo med nærhet til de fleste kollektivknutepunkt*, som gjør Helsfyr til et av Oslos aller beste knutepunkt!
*Flybuss / t-bane / rutebuss / NSB

Ring 3 samt E6 strekker seg som nærmeste nabo til byggets to fasader. Helsfyr Atrium ligger således sentralt ifht. tilgjengelighet med bil.  

3 minutter til Helsfyr T-banestasjon. Taxiholdeplass finnes ved Helsfyr T-banestasjon.

 

Standard/tekniske opplysninger

Eiendommen fra 2010 fremstår som et moderne kontorbygg, med materialvalg som gjør bygget tidløst.

Lokalene er bygget for å imøtekomme dagens krav til gode kontorlokaler. Voksen takhøyde samt store vindusflater fra gulv til tak gir utsikt og god romfølelse.  

Moderne teknisk infrastruktur både ifht. ventilasjon, solavblending, adgangskontrollanlegg, belysning og kabling. Luft-vann varmepumper som benyttes til å produsere komfortkjøling om sommeren brukes om vinteren som grunnlast for å levere varme til bygget sammen med fjernvarme som spisslast. Kombinasjonen av fjernvarme og varmepumper i oppvarmingssystemet sammen med moderne tekniske løsninger er med på å gi bygget energikarakter B. I tillegg gjenvinnes kondensatorvarme fra kjøling av datarom, men dette tas ikke med i beregning av energikarakteren.

Lokalene tilpasses leietakers behov/krav til planløsning.  

 

Kontaktpersoner

Christian Høgebøl
Telefon: 907 75 277
christian.hogebol@cbre.com

 

 

Fellesfasiliteter

Eiendommen består av 38.000 kvm arealer (til kontor, fellesfasiliteter, parkering og tekniske rom), og har således et profesjonelt driftsapparat.
 
Det er et bredt omfang av fellesfasiliteter i bygget slik som resepsjon med tilknytning til konferanseavdeling, kantine, dusj- og garderobe samt sykkelparkering. Det er lagt stor vekt på kvalitet i fellesfunksjonene, med høy servicegrad for at ansatte samt besøkende skal trives. 
 
Det er hjertestartere sentralt plassert i bygget.
 

Adkomst

Følg Grenseveien og deretter skilting til Innspurten. Eiendommen ligger godt synlig til høyre før Valhall.

Det er parkeringskjeller i bygget som kan leies. Videre tilbys utendørs parkering  på motsatt side av Strømsveien.

Det er gjesteparkering i nærheten av byggets hovedinngang (utendørs) som betales via parkometer.

 

Lokalene/innhold

Etasjeflatene som leies ut er hver på mellom 1.000 og 1.600 kvm BTA, noen med interntrapp. Leietakere fra ca. 500 kvm BTA og opp til 5.000 vil passe fint inn i eiendommen. Velegnet for virksomheter med ca. 25 til 300 ansatte. For arealbehov utover dette, ta kontakt for nærmere informasjon om egnede lokaler i bygget.

Det er effektiv planløsning og velegnet for så vel åpent landskap som cellekontorer. I dag er det en hovedvekt av skjermede åpne landskap, med innskudd av cellekontorer og stillerom.

Fellesfunksjoner slik som sosiale soner, møterom/stillerom, kopi/print samt toalett er logisk plassert i hjertet av kontorene, noe som innbyr til kommunikasjon og økt samhandling mellom ansatte.