Head of Occupier Analysis

CBRE ansetter. Ny stilling. Vi søker

Om arbeidsgiver

CBRE er verdens største rådgivningsselskap innenfor næringseiendom. CBRE rådgir leietakere/corporates, investorer og eiere av eiendom gjennom mer enn 70.000 ansatte, fordelt på 500 kontorer i over 60 land. I Norge er vi i overkant av 50 ansatte. Vår virksomhet vokser på alle områder i Norge, og vi er blant annet den største rådgiveren til de største globale norske selskapene. I juni flyttet vi inn i nye lokaler på Aker Brygge i Oslo.

Vår virksomhet er organisert rundt fire tjenesteområder: Corporate Services, Valuation & Research, Capital Markets og Agency. Bredden i vår kompteanse og innsikt fra investorer, gårdeiere og leietakere både i Norge og internasjonalt, gjør at vi kan sette sammen en riktig kompetansemiks i forhold til de utfordringer som våre kunder har. I kraft av vår erfaring og som en del av CBRE globalt, har vi også utarbeidet metodikk og verktøy som gjør at prosjekter gjennomføres på en effektiv måte.

Stillingsbeskrivelse

CBRE ønsker å ansette en person til stillingen «Head of Occupier Analysis», der tiltredelse blir etter avtale. Som «Head of Occupier Analysis» vil du arbeide med rådgivning og analyse for noen av Norges største leietakere, porteføljestrategi og -forvaltning, workplace og operasjonelle modeller, samt digitalisering innen eiendom. Andre oppgaver vil være å utvikle nye analyser og leveranser til våre kunder, herunder analyse av data fra nye kilder som muliggjøres gjennom digitalisering inkludert «Big Data» og «Internet of Things».

Krav til søker

Personen vi leter etter skal fortrinnsvis ha noen års arbeidserfaring, helst fra konsulent- eller annen rådgivende virksomhet. Bransjeerfaring er ikke et krav, men en interesse for å lære mer om næringseiendom er avgjørende. God evne til samarbeid i team er essensielt.

Oppsummering - profil

·         3 – 5 års arbeidserfaring

·         Erfaring fra konsulent-/rådgivende virksomhet, gjerne strategi, operasjonell analyse, etc.

·         Mastergrad primært fra kvantitative fagområder

·         Analytisk, kvantitativ og nøyaktig

·         Evne til å strukturere komplekse temaer

·         Være flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

·         Være selvdrivende og selvstendig, og proaktivt bidra til prosjekt i team

Vi kan tilby

·         Konkurransedyktige betingelser

·         Internasjonalt arbeidsmiljø

·         Stor kunnskapsbase internt

·         Rask læringskurve

·         Arbeid med store, komplekse og internasjonale bedrifter

·         Nye og fine lokaler sentralt på Aker Brygge

Kontaktperson

Søknad og CV sendes på E-post til Einar Schiefloe på: einar.schiefloe@cbre.com