Ikrafttredelsesdato: 10. januar 2006
revidert: 4. mars 2019

Global online-policy for personvern og informasjonskapsler

Vennligst les nøye.

CBRE Group, Inc., sammen med sine datterselskaper (samlet “CBRE”, “vi”, “oss” eller “våre”), anerkjenner viktigheten av å beskytte ditt personvern. Våre globale policyer for personvern og informasjonskapsler er utformet for å hjelpe deg å forstå hvordan vi samler, bruker og beskytter dine personopplysninger og valgene dine når du tar informerte beslutninger gjennom din bruk av våre globale offentlige nettsteder (samlet, “nettstedet”). Vi beskriver også hvordan du kan kontakte oss om vår personvernspraksis.

A. Global online personvernpolicy

 1. Din aksept gjennom bruk
 2. Typer informasjon vi samler inn
 3. Hvordan bruker vi informasjonen din
 4. Informasjon gitt til oss om deg av tredjeparter
 5. Personopplysninger vi deler
 6. Internasjonale dataoverføringer
 7. Sikkerhet
 8. Dine rettigheter

B. Policy for informasjonskapsler

 1. Informasjonskapsler som vi bruker
 2. Ytelsessporing
 3. Unngå og deaktivere informasjonskapsler

C. Kontakt oss

A. Global online personvernpolicy

1. Din aksept gjennom bruk

Denne policyen for globalt personvern beskriver hvordan CBRE samler inn, bruker og oppgir visse personopplysninger som hentes gjennom dette nettstedet. Vær oppmerksom på at bruken av dette nettstedet betyr at du forstår og aksepterer vilkårene i denne globale personvernpolicyen. Denne globale online personvernpolicyen er innlemmet i, og er en del av vilkårene og betingelsene som styrer bruken av nettstedet generelt.

Denne globale online personvernpolicyen blir kontinuerlig vurdert mot ny teknologi, forretningspraksis og våre kunders behov. Når vi oppdaterer og diversifiserer våre produkter og tjenester, kan denne globale online personvernpolicyen utvikle seg. Vi forbeholder oss retten til å, etter eget skjønn, endre, modifisere, legge til eller fjerne deler fra denne globale online personvernpolicyen til enhver tid. Besøkende oppfordres til å gjennomgå denne globale online personvernpolicyen fra tid til annen for oppdateringer med jevne mellomrom. Vi vil prøve å legge inn eventuelle endringer i denne globale online personvernpolicyen før de trer i kraft. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i denne globale online personvernpolicyen, vil vi varsle deg her, via e-post eller ved varsel på hjemmesiden vår.

Din fortsatte bruk av nettstedet vårt etter at vi har lagt ut endringer i disse vilkårene, betyr at du godtar disse endringene.

2. Typer informasjon vi samler inn

Vi har flere områder på dette nettstedet (inkludert koblinger til andre CBRE-nettsteder) der du kan sende personlig og annen informasjon til oss. Hvilke typer personlig informasjon vi kan få, eller du kan velge å gi, inkluderer:

 • Kontaktinformasjon (for eksempel navn, post eller e-postadresse og telefonnummer)
 • Din faglige informasjon (for eksempel jobbtittel, avdeling og navn på organisasjonen)
 • Kontoinformasjon
 • Abonnementsinformasjon
 • Brukernavn og passord
 • Betalingskontoinformasjon
 • Innhold du oppgir (for eksempel jobb- og utdanningshistorie, kommentarer, svar på spørsmål)
 • Enhetsidentifikator for mobilenhet
 • Geo-stedsdata
 • Informasjon om bruken av våre nettsider. For mer informasjon, se vår policy for informasjonskapsler.

 

3. Hvordan bruker vi informasjonen din

Kommunikasjon med deg – tilbud og tjenester som du uttrykte interesse for:

Når du besøker eller gjør forretninger på dette nettstedet, kan du bli pålagt å registrere deg hos oss eller bli bedt om å gi oss personopplysninger og kontoinformasjon. Når du gir oss denne informasjonen, kan vi bruke slik informasjon til å kontakte deg om tilbudene eller tjenestene du har vist interesse for. CBRE har en legitim forretningsinteresse til å bruke personopplysningene vi samler inn fra deg dersom du søker om ansettelse eller inngår kontraktsforhold med CBRE. I tilfeller der vi har basert oss på ditt samtykke, vil vi respektere dine ønsker hvis du forteller oss at du ikke vil at vi skal bruke denne informasjonen som grunnlag for videre kontakt med deg (ved å gå til utmeldingsprosedyren beskrevet nedenfor).

Kommunikasjon med deg – Nyhetsbrev og markedsføring:

For å holde brukerne informert om våre siste nyheter, produkter og tjenester, kan vi, med forbehold for gjeldende lov, sende e-post og markedsføringskommunikasjon til e-postadressen du oppgav til oss mens du registrerte deg på nettstedet vårt eller ba om informasjon fra oss. Vær oppmerksom på at vi noen ganger sender markedsføringskommunikasjon som fremmer tredjepartsprodukter og -tjenester (for eksempel de av våre samarbeidspartnere), så vel som vår egen. Hvis du valgte å melde deg på noen av våre e-postlister, nyhetsbrev eller andre kampanjer, og senere bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta slike nyhetsbrev eller salgsfremmende e-post fra oss, kan du melde deg ut ved å følge instruksjonene i hver e-post vi sender til deg (eller bruk utmeldingsprosedyren som er beskrevet nedenfor).

Andre bruksområder:

Vi kan også bruke personopplysninger vi får om deg for følgende formål:

 • Opprette og administrere eventuelle kontoer du måtte ha hos oss og svare på dine henvendelser;
 • Vurdere din interesse for arbeid og kontakte deg om mulig ansettelse med CBRE;
 • Drift, evaluering og forbedring av virksomheten vår (inkludert utvikling av nye produkter og tjenester, styring av kommunikasjonen vår, bestemmelse av effektiviteten av og optimalisering av annonseringen vår, analyse av våre produkter, tjenester, nettsteder, mobilapplikasjoner og andre digitale ressurser, forenkling av funksjonaliteten til våre nettsteder, mobile applikasjoner og andre digitale eiendeler);
 • Anonymisering av personopplysninger og forberedelse og innlevering av aggregerte datarapporter som viser anonymisert informasjon;
 • Håndheve våre vilkår og betingelser eller andre juridiske rettigheter;
 • Som det kan kreves av gjeldende lover og forskrifter eller bli forespurt av enhver rettslige prosess eller statlig myndighet som har eller hevder jurisdiksjon over CBRE.

Vi kan også bruke informasjonen på andre måter som vi gir spesifikke varsler om på tidspunktet for innhentingen.

4. Informasjon gitt til oss om deg av tredjeparter

Tredjepartslenker:

Når du bruker nettstedet vårt, kan du klikke gjennom bestemte koblinger eller kampanjer som gjør at du kan kjøpe produkter eller bruke tjenester som leveres av våre partnere. Noen av disse partnerne kan dele viss informasjon du gir dem med oss. Ved å klikke på og gjennom til en kobling eller kampanje på nettstedet vårt, godtar du å tillate oss å motta og bruke informasjon (unntatt kredittkortinformasjon) som du kan gi til våre partnere, under de samme vilkårene som om du hadde oppgitt informasjonen direkte til oss. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for noe annet nettsted, eller deres respektive personvernpolicy eller hvordan de behandler informasjon om brukerne. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår deres personvernpolicy for å finne ut hvordan de behandler dine personopplysninger.

Bruk av tredjepart:

Du kan også dele informasjonen din separat med andre nettsteder eller enheter, for eksempel de som lager profesjonelle markedsføringslister, for å motta spesialtilbud og kampanjer fra deres partnere. Disse nettstedene eller enhetene kan godta å dele informasjonen med oss. Om en tredjepart faktisk deler opplysningene dine med oss og i hvilken grad de deler opplysningene din med oss, avhenger av deres avtale med oss og deres respektive personvernregler. CBRE er ikke ansvarlig for, og påtar seg intet ansvar hvis en partner eller et annet nettsted eller enhet samler, bruker eller deler opplysninger om deg i strid med sin egen personvernpolicy eller gjeldende lov.

Markedsføringsdata:

Vi kan kjøpe markedsføringsdata fra tredjeparter og legge den til vår eksisterende brukerdatabase for å bedre målrette annonseringen vår og gi relevante tilbud som vi tror du ville være interessert i. Vi kan også knytte disse markedsføringsdataene til de personlig identifiserbare opplysningene du gir oss.

5. Personopplysninger vi deler

Leverandører: 

Vi kan dele dine personopplysninger med selskaper som fungerer som våre autoriserte agenter ved å levere våre tjenester (for eksempel kundesupport) til deg, som alle er enige om å bruke informasjonen din bare for de spesifiserte formålene. Hver leverandør må godta å gjennomføre og opprettholde rimelige sikkerhetsprosedyrer og praksis som passer til din type informasjon for å beskytte dine personopplysninger fra uautorisert tilgang, sletting, bruk, modifikasjon eller avsløring. Fordi vi opererer globalt, kan vi overføre informasjonen din til land eller jurisdiksjoner som ikke gir det samme databeskyttelsesnivået som landet du er bosatt i. Hvis vi foretar en slik overføring, vil vi, eller våre leverandører, etter behov, sørge for de riktige garantiene som kreves av gjeldende lov for å sikre at informasjonen din er beskyttet. Mer informasjon om internasjonale dataoverføringer av dine personopplysninger finnes nedenfor.

Juridisk tilknyttede enheter:

Hvis CBRE slås sammen, eller i tilfelle overføring av eiendeler, nettsted eller virksomhet, kan CBRE avsløre eller overføre dine personopplysninger i forbindelse med slik transaksjon. I tilfelle en slik overføring vil CBRE varsle deg via e-post eller ved å sende et fremtredende varsel på nettstedet vårt i 30 dager etter en slik endring i eierskapet til CBRE, noe som medfører endring i kontrollen med dine personopplysninger. Vi kan også dele dine personopplysninger med CBRE-tilknyttede selskaper for å kunne tilby eller tilby tjenester til deg.

Lovlig tvungen opplysning: 

Vi vil også videregi dine personopplysninger når det kreves ved lov, for eksempel som svar på en rettsordre eller stemmeseddel eller annen juridisk forpliktelse, som svar på lovlige forespørsler fra offentlige myndigheter, inkludert å møte rikets sikkerhet eller rettshåndhevelse krav eller i spesielle tilfeller når vi har grunn til å tro at det å oppgi dine personopplysninger er nødvendig for å identifisere, kontakte eller bringe rettslige skritt mot noen som kan forårsake skade eller forstyrre (enten bevisst eller utilsiktet) våre rettigheter eller eiendom.

Konkurser: 

Du bør også være oppmerksom på at equity-domstoler, som for eksempel amerikanske konkursdomstoler, kan ha myndighet under visse omstendigheter til å tillate at dine personopplysninger blir delt eller overført til tredjeparter uten din tillatelse.

6. Internasjonale dataoverføringer

Samtykke til behandling i USA og andre steder ved registrering på dette nettstedet

CBRE er en global virksomhet. Vi kan overføre personopplysninger vi samler om deg til mottakere, og dine personopplysninger kan bli lagret og behandlet i andre land enn det landet informasjonen ble opprinnelig samlet inn, inkludert USA og andre steder som kan ha mindre strenge databeskyttelseslover enn landet der du opprinnelig oppgav informasjonen. Ved å gi oss personopplysninger, forstår du og gir utvetydig samtykke til overføring og behandling av slike personopplysninger i USA og andre land eller territorier.

Når vi overfører informasjonen til andre land enn landet der opplysningene ble opprinnelig innsamlet, beskytter vi informasjonen som beskrevet i disse globale policyene for personvern og informasjonskapsler, eller som ellers blir gitt til deg når dataene samles inn (f.eks. via programspesifikk personvernpolicy) og vil overholde alle gjeldende databeskyttelseslover ved å foreta slike overføringer. Spesielt er CBREs amerikanske datterselskaper EU-US og Swiss-US Privacy Shield-sertifisert, og CBRE har utført EU-standardkontraktsklausuler med hensyn til personopplysninger samlet i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og overført til CBRE i USA og andre steder.

Hvis du har innvendinger mot at dine personopplysninger blir overført eller brukt på denne måten, må du ikke registrere deg eller bruke nettstedet.

Privacy Shield-sertifisering: 

CBRE overholder EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-US Privacy Shield Framework som angitt av US Department of Commerce angående personopplysninger som samles inn av CBRE-tilknyttede selskaper eller bedriftskunder som er lokalisert i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde og/eller Sveits, og overført til CBRE, Inc. og dens heleide eide baserte datterselskaper, som inkluderer CBRE Global Investors LLC, CBRE GCS Inc. (Puerto Rico-ansatte), CBRE Clarion Securities, LLC, CBRE Security Services, Inc., CBRE Capital Markets of Texas, LP, CBRE HMF, Inc., CBRE Multifamily Capital, Inc., CBRE Capital Markets, Inc., Trammell Crow Company LLC og CBRE Technical Services, LLC i USA (“CBRE US”). Denne globale personvernpolicyen supplerer datasikkerhetsvarsler som Klienter og Klientkontakter kan ha mottatt. CBRE har sertifisert til handelsdepartementet at det overholder Privacy Shield-prinsippene for varsel, valg, ansvar for videre overføring, sikkerhet, dataintegritet og begrensning av tilgang, tilgang, bruk, håndhevelse og ansvar. Hvis det er konflikt mellom vilkårene i denne personvernpolicyen og prinsippene for Privacy Shield, skal prinsippene for Privacy Shield ha prioritet. Hvis du vil vite mer om Privacy Shield-programmet, og for å se vår sertifisering, kan du gå til

https://www.privacyshield.gov/. CBRE er underlagt undersøkelsesbeføyelser fra Federal Trade Commission som det gjelder konformasjon med Privacy Shield-krav.

Uavhengig bruk av Privacy Shield-klager

I samsvar med US-US og Swiss-US Privacy Shield-prinsippene forplikter CBRE seg til å løse klager om vår innhenting eller bruk av dine personopplysninger. EU-personer med henvendelser eller klager vedrørende vår Privacy Shield-policy bør først kontakte CBRE på: [email protected].

CBRE har videre forpliktet seg til å henvise uløste Privacy Shield-klager til JAMS, en alternativ tvisteløsningsleverandør lokalisert i USA. Hvis du ikke mottar rettidig bekreftelse av klagen din fra oss, eller hvis vi ikke har svart på klagen til din tilfredshet, kan du kontakte eller besøke https://www.jamsadr.com/file-an-eu-us-privacy-shield-claim for mer informasjon eller å sende inn en klage. Tjenestene til JAMS tilbys uten omkostninger for deg. Du har

mulighet til, under visse forhold, å påberope bindende voldgift for klager vedrørende Privacy Shield-samsvar som ikke er løst av JAMS. For ytterligere opplysninger om bindende voldgift, besøk: https://www.privacyshield.gov/article?id=ANNEX-I-introduction.

7. Sikkerhet

CBRE forsøker å beskytte sikkerheten til dine personopplysninger og dine valg for den tilsiktede bruken. Vi bruker Secure Socket Layers eller SSL-teknologi for å beskytte overføringen av sensitiv personlig informasjon slik som kredittkortnummeret ditt. Vi lagrer dine personopplysninger på en sikker server, og bruker prosedyrer som er utformet for å beskytte den personlige informasjonen vi samler inn fra uautorisert tilgang, sletting, bruk, endring eller avsløring.

Selv om vi vil ta (og kreve at våre tredjepartsleverandører skal ta) kommersielt rimelige sikkerhetstiltak for dine personopplysninger samlet inn fra og lagret på nettstedet, kan vi ikke, på grunn av Internettets åpenhet, garantere at personopplysninger som lagres på våre servere, eller overføres til eller fra en bruker, vil være fri for uautorisert tilgang, og vi frasier oss ethvert ansvar for tyveri eller tap av, uautorisert tilgang til eller skade på, eller oppsnapping av data eller kommunikasjon. Ved å bruke nettstedet, bekrefter du at du forstår og godtar å påta deg disse risikoene.

8. Dine rettigheter

Markedskommunikasjon:

Når du registrerer deg på dette nettstedet, kan vi be deg om å velge om du vil motta e-post og elektronisk kommunikasjon fra oss, for eksempel tilbud, nyheter, rapporter og annen reklamekommunikasjon. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykket eller fravike å motta slik kommunikasjon når som helst ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. Vi forbedrer også dette nettstedet med en side for personvern, slik at du kan kontrollere hvilken kommunikasjon du vil motta fra oss.

Du kan kontakte oss: (a) via telefon, på +1 877 227 3330; (b) ved telefaks, på +1 212 6187085; (c) ved å følge Opt-Out- eller utmeldingsinstruksjonen som finnes i meldingsteksten til enhver markedsførings-e-post fra oss; (d) ved å sende oss en e-post på [email protected], inkludert en kopi av e-posten du har mottatt og ved å skrive “Remove” i emnelinjen i e-posten din; eller (e) via post, CBRE, Inc., 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, Attention: Global Director, Data Privacy.

Hvis du befinner deg i Europa, Midtøsten eller Afrika, kan du også sende oss en e-post til [email protected], inkludert en kopi av e-posten du har mottatt, og ved å skrive “Remove” i emnelinjen til e-posten din.

Hvis du befinner deg i Asia eller Stillehavet, kan du også sende oss en e-post til [email protected], inkludert en kopi av e-posten du har mottatt og ved å skrive “Remove” i emnelinjen i e-posten din.

Ditt valg om ikke å motta nyhetsbrev eller salgsfremmende korrespondanse fra oss, vil ikke: (i) hindre oss i å korrespondere med deg, via e-post eller på annen måte, om ditt eksisterende eller tidligere forhold til oss, og (ii) hindre oss, herunder våre ansatte, entreprenører, agenter og andre representanter, fra å få tilgang til og se dine personopplysninger i løpet av å opprettholde og forbedre nettstedet.

Innvendinger eller avmelding fra direkte markedsføring:

Du kan melde deg fra eller innvende deg til å motta direkte markedsføring fra oss; eller be om retting eller innvende mot vår behandling av dine personopplysninger innsamlet av dette nettstedet ved å sende en skriftlig forespørsel til (a) [email protected] eller (b) [email protected] hvis du befinner deg i Europa, Midtøsten eller Afrika, eller (c) [email protected] hvis du befinner deg i Asia Pacific.

Be om tilgang til dine personopplysninger og andre rettigheter:

Du kan også be om å gjennomgå, få tilgang til, rette, slette, overføre eller motsette deg vår behandling av dine personopplysninger behandlet av oss ved å gjøre en forespørsel om CBREs rettighetsportal for registrerte personer eller sende inn forespørselen din til [email protected]. CBREs veiledning om å opprette en GDPR-forespørsel som registrert person er tilgjengelig på DSR Portal.

Uavhengig bruk av Privacy Shield-klager:

Informasjon om uavhengig bruk av Privacy Shield-klager finner du ovenfor.

B. Policy for informasjonskapsler – Automatisk datainnhenting

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår anvendelse av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel: En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på din personlige datamaskin, telefon eller annen enhet, med informasjon om navigasjonen din på nettstedet. Informasjonskapsler letter nettlesingen og gjør den mer brukervennlig. En informasjonskapsel inneholder navnet på serveren den kom fra, utløpstid for informasjonskapselen, og en verdi – vanligvis et tilfeldig generert unikt nummer. Informasjonskapsler gir ikke tilgang til eller skader datamaskinen din.

1. Informasjonskapsler som vi bruker

Hvordan vi bruker informasjonskapsler:

We bruker "browser session cookies", som er midlertidige informasjonskapsler som slettes fra din enhets minne når du lukker din netleser eller slår av din datamaskin, og "persistent cookies" som lagres på din enhet inntil de utløper, med mindre du sletter dem før denne tid. Vi grupperer informasjonskapsler for nettleser i tre kategoerier, som du kan håndtere via vår "Cookie Preference Manager"

"Required Cookies" - obligatoriske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er nødvendig for å muliggjøre grunnleggende funksjoner, slik som å identifisere deg som en gyldig bruker, og sikre at ingen andre kan logge seg på din konto fra en annen datamaskin, og hjelper oss å gi deg informasjon basert på de preferanser du har registrert. Disse informasjonskapslene lar deg også velge dine cookie-preferanser.

"Functional Cookies" - funksjonelle informasjonskapsler
: Disse informasjonskapslene gjør oss i stand til å analysere bruken av nettstedet for å evaluere og forbedre det ytelse. De kan også benyttes for å gi bedre brukeropplevelse på nettstedet, f.eks. ved å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes og hjelpe oss til å tilrettelegge undersøkelser eller annen informasjon vi gir.

"Advertising Cookies" - reklamekapsler: Disse informasjonskapslene kan brukes for å dele data med våre annonsører, slik at annonser du ser er relevante for deg, gjør deg istand til å dele enkeltsider via sosiale nettverk eller gjør deg i stand til å kommentere på vårt nettsted. 

Informasjonskapsler brukes ikke til å lagre sensitive data:

Informasjonskapslene vi bruker, lagrer ikke sensitiv personlig informasjon, som for eksempel din/ditt adresse, passord eller kredittkortdata.

2. Ytelsessporing

Vi bruker noen ganger informasjonskapsler, samt sporingsteknologi, for eksempel websignaler, i e-poster med kampanjetilbud som vi sender til våre abonnenter eller annonser for nettstedet vårt. Disse ytelsessporingsenhetene hjelper oss å spore om en e-postmottaker har fullført en hendelse, for eksempel å registrere deg for en gratis prøveperiode. Slike opplysninger er kan ikke brukes til å identifisere deg og samles på et aggregatnivå. Vi bruker noen ganger tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å spore aktiviteten på nettstedet vårt. Disse tredjepartene kan bruke midlertidige informasjonskapsler og/eller websignalteknologi for å lette slik sporing, men dataene vil ikke bli sporet på en personlig identifiserbar måte. Tredjeparters produkter eller tjenester som er tilgjengelige på nettstedet vårt, kan også bruke informasjonskapsler, og vi anbefaler deg å sjekke deres personvernpolicyer for informasjon om deres informasjonskapsler og annen personvernspraksis.

Dersom du ønsker mer informasjon om tredjepartskapsler på vårt nettsted og om valget du har til å ikke bruke dine data av tredjeparter, vennligt kontakt oss på [email protected].

3. Håndtere preferanser for dine informasjonskapsler


Innstillinger for informasjonskapsler - Cookie Preference Manager:
Vår innstillingsløsning for informasjonskapsler gjør deg i stand til å begrense bruken av informasjonskapsler ut over obligatoriske informasjonskapsler. Dersom du bruker vår innstillingsløsning på en mobil enhet vil vi behandle din enhets markedsføringsidentifikator. Sesjonsavhengige kapsler vil settes ut fra det reklamenettverk som er listet i vår innstillingsløsning for å ivareta ditt personvern dersom du velger å ikke motta interessebasert reklame. Hvis du sletter informasjonskapsler for nettleseren vil løsningen slette alle informasjonskapsler inkludert opt-out (avregistrerings)-kapsler satt av selskapene. Du er nødt til å aksessere opt-out-verktøyet på nytt for å gjenopprette dine preferanser. Våre informasjonskapsler kjenner kun til dine siste preferanseinnstillinger og tar ikke hensyn til de nåværende informasjonskapsler du har i din nettleser. 

Unngå bruk av informasjonskapsler på denne siden:
Hvis du foretrekker å hindre oss helt i å bruke informasjonskapsler på enhetene dine, må du først deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din før du navigerer på dette nettstedet og deretter slette informasjonskapsler som er lagret i nettleseren din som er tilknyttet dette nettstedet.

Deaktivere og forhindre videre bruk av informasjonskapsler:
Du kan når som helst begrense, blokkere eller slette informasjonskapsler fra dette nettstedet ved å endre konfigurasjonen av nettleseren din. Du kan finne ut hvordan du gjør dette, og finne mer informasjon om informasjonskapsler, på: www.allaboutcookies.org. Nettlesere har forskjellige innstillinger og konfigurasjoner, men innstillinger for informasjonskapsler kan vanligvis justeres i menyen “Innstillinger” eller “Verktøy”. Nettleserens “Hjelp”-meny kan gi deg mer informasjon.

C. Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne globale personvernpolicyen, har et spørsmål eller et problem relatert til din bruk av nettstedet, eller ønsker å ekskludere dine personopplysninger fra våre direkte markedsføringsformål. Vår standard forretningspraksis er å beholde all kommunikasjon fra våre besøkende for å hjelpe oss å betjene hver enkelt av dere bedre.

Du kan kontakte oss via e-post [email protected] eller ved å skrive til oss på 321 North Clark Street, Suite 3400, Chicago, Illinois 60654, Attention: Global Director, Data Privacy.

Besøkende i Europa, Midtøsten eller Afrika:

Hvis du befinner deg i Europa, Midtøsten eller Afrika, kan du også sende oss en e-post til [email protected] eller skrive til oss på St. Martins Court, 10 Paternoster Row, London EC4M 7HP, Storbritannia, Attention: EMEA Director, Data Privacy.

Besøkende i Asia eller Stillehavsregionen:

Hvis du befinner deg i Asia eller Stillehavsregionen, kan du også sende oss en e-post på [email protected] eller skrive til oss på 40 / F GT Tower International, 6813 Ayala Ave. cor H.V. Dela Costa Street, Salcedo Village, Makati City, Philippines 1227, Attention: APAC Senior Manager, Data Privacy.