Hvem er vi?


CBRE Group, Inc. er verdens største rådgiver, megler og forvalter av næringseiendom med 90 000 ansatte i mer enn 100 land. I Norge er vi 140 ansatte som bistår med et bredt av spekter av rådgivnings-, megler- og forvaltningstjenester knyttet til næringseiendom (CBRE Advisory) samt facilities management (CBRE Global Workplace Solutions). 

Vi er betrodd samarbeidspartner og rådgiver for noen av landets største og ledende virksomheter - både eiendomsbesittere, investorer og leietakere. CBRE globalt har i dag 80 % av Fortune 500-selskapene som kunder, og er selv rangert som nr. 207 (2018). 

CBRE har blitt kåret til bransjens ledende merkevare av Lipsey Company 17 år på rad, og er for syvende året på rad kåret til et av Fortunes “Most Admired Companies” innenfor eiendomsbransjen. CBRE er notert på New York Stock Exchange (NYSE: CBRE).

Våre tjenester favner alt fra kjøp, salg, utvikling, utleie og leie av næringseiendom, verdivurderinger, investeringsrådgivning, eiendomsforvaltning og prosjektledelse. 


Våre verdier - RISE

 

Respect

Vi viser omtanke for andres idéer og vi deler kunnskapen vi tilegner oss med andre. Slik inspirerer vi hverandre, skaper trygghet og oppmuntrer til samarbeid.

Integrity

Ingen enkeltperson, ingen transaksjoner og ingen kunde er viktigere enn våre forpliktelser overfor virksomheten og det vi står for.

Service

Vi tar fatt på våre kunders utfordringer med entusiasme og presisjon. Vi bygger langsiktige relasjoner ved å knytte sammen riktige menneskene, riktig type kapital og riktige muligheter. 

Excellence

Vi er til enhver tid opptatt av å skape de beste resultatene for våre kunder, ansatte og aksjonærer.

 

Milepæler


CBRE er anerkjent som verdens fremste ekspert på næringseiendom. 

Les mer om våre utmerkelserVår historie

Det startet i San Fransisco i 1906. I dag er vi verdens ledende eiendomsrådgiver og -forvalter. 

Les mer om vår historie