Hvem er vi?


CBRE Group, Inc. er verdens største rådgiver, megler, forvalter og investor innenfor næringseiendom. Vi har mer enn 100 000 ansatte som betjener kunder i over 100 land. CBRE tilbyr et bredt spekter av integrerte tjenester, herunder strategisk rådgivning, leieråd og strategi for arbeidsplassløsninger, porteføljeforvaltning, utleie, verdivurderinger, eiendomstransaksjoner, eiendomsadministrasjon, forvaltning, prosjektledelse og tjenester knyttet til eiendomsutvikling.

CBRE har vært inkludert på Fortune 500-listen siden 2008, rangert som #126 i 2022. Vi har også vært kåret til bransjens fremste brand av Lipsey Company 20 år i strekk, og en av Fortunes "Most Admired Companies" ni år på rad, hvorav de siste tre årene rangert som nummer 1 i eiendomsbransjen.

CBRE er registrert på New York Stock Exchange under symbolet “CBRE.

Våre verdier - RISE

 

Respect

Vi viser omtanke for andres idéer og vi deler kunnskapen vi tilegner oss med andre. Slik inspirerer vi hverandre, skaper trygghet og oppmuntrer til samarbeid.

Integrity

Ingen enkeltperson, ingen transaksjoner og ingen kunde er viktigere enn våre forpliktelser overfor virksomheten og det vi står for.

Service

Vi tar fatt på våre kunders utfordringer med entusiasme og presisjon. Vi bygger langsiktige relasjoner ved å knytte sammen riktige menneskene, riktig type kapital og riktige muligheter. 

Excellence

Vi er til enhver tid opptatt av å skape de beste resultatene for våre kunder, ansatte og aksjonærer.

 

Milepæler


CBRE er anerkjent som verdens fremste ekspert på næringseiendom. 

Les mer om våre utmerkelserVår historie

Det startet i San Fransisco i 1906. I dag er vi verdens ledende eiendomsrådgiver og -forvalter. 

Les mer om vår historie

I henhold til likestillings- og diskrimineringsloven har alle virksomheter i Norge en aktivitetsplikt for å fremme likestilling og hindre diskriminering på arbeidsplassen. I CBRE er dette arbeidet en integrert del av våre globale retningslinjer og verdigrunnlag.
Likestillings- og mangfoldsrapport 2021
Lær hvordan vi jobber med samfunnsansvar og bærekraft verden over