Hvem er vi?


CBRE Group, Inc. er verdens største virksomhet innenfor kommersielle eiendomstjenester og investeringer, med 80 000 ansatte i mer enn 100 land. I Norge er vi 140 ansatte som bistår med et bredt spekter at rådgivningstjenester knyttet til næringseiendom (CBRE Advisory) og eiendomsforvaltning (CBRE Global Workplace Solutions). 

Vi er betrodd samarbeidspartner og rådgiver for noen av landets største og ledende virksomheter, både eiendomsbesittere, investorer og leietakere. CBRE globalt har i dag over 80 % av Fortune 500-selskapene som kunder, og er selv rangert som nr. 214 (2017). 

CBRE har blitt kåret til bransjens ledende merkevare av Lipsey Company 16 år på rad, og er for femte året på rad kåret til et av Fortunes “Most Admired Companies” innenfor eiendomsbransjen. CBRE er notert på New York Stock Exchange (NYSE) under «CBG».

Våre tjenester favner alt fra kjøp, salg, utvikling, utleie og leie av næringseiendom, verdivurderinger, investeringsrådgivning, eiendomsforvaltning og prosjektledelse. 


Våre verdier - RISE

 

Respect

Vi viser omtanke for andres idéer og deler den kunnskap vi tilegner oss med andre. Slik inspirerer vi hverandre, skaper trygghet og oppmuntrer til samarbeid.

Integrity

Ingen enkeltperson, ingen transaksjoner og ingen kunde er viktigere enn våre forpliktelser overfor virksomheten og det vi står for.

Service

Vi tar fatt på våre kunders utfordringer med entusiasme og presisjon. Vi bygger langsiktige relasjoner ved å knytte sammen de riktige menneskene, riktig type kapital og de riktige mulighetene. 

Excellence

Vi er kontinuerlig opptatt av å skape de beste resultatene for våre kunder, ansatte og aksjonærer.

 

Milepæler


CBRE er anerkjent som verdens fremste ekspert på næringseiendom. 

Les mer om våre utmerkelserVår historie


Det startet i San Fransisco i 1906. I dag er vi verdens fremste eiendomsrådgiver og -forvalter. 

Les mer om vår historie