I samarbeid med WeWorks internasjonale eiendomsteam inviterer vi til frokostseminar for å få vite mer om fleksible kontorløsninger. Vi vil ha fokus på hvordan dette kan integreres i eiendomsstrategien.

Trenden med fleksible kontorløsninger og co-working har lenge vært etablert blant start-ups, freelancere og innovasjonslaber. Imidlertid ser stadig flere større virksomheter at de har behov for økt fleksibilitet i sine eiendomsporteføljer, samtidig som de søker kontorløsninger som er attraktive og konkurransedyktige for å rekruttere/beholde talentfulle medarbeidere.
 
WeWork er en av verdens største leverandører av fleksible kontorløsninger, og har siden starten i 2010 etablert seg som en av de ledende aktørene innenfor dette området. 

NårTid: 26.09.2019 kl. 08.30-09.45 (enkel servering fra 08.00)

Sted: CBRE AS, Bryggegata 9, et. 3+, Aker Brygge

Seminaret er avholdt.

 

AgendaHva er fleksible kontorløsninger og co-working, og hvordan kan virksomheter benytte seg av dette i sin fremtidige eiendomsmiks? (45 min)v/WeWork (Innlegget holdes på engelsk)

Hvordan kan store virksomheter tilnærme seg de nye leverandørene av eiendom? 
Hvilke fordeler og ulemper gir den nye eiendomsmiksen. Hvordan kan du integrere dette i fremtidig eiendomsstrategi? (15 min) v/Christer Farstad, Executive Director, CBRE

Seminaret passer for

 

Eiendomsansvarlig, CEO, COO, CFO og HR-ansvarlig i mellomstor eller stor virksomhet.