CBRE bistår både eiere og leietakere av bensinstasjoner, bilforhandlere, parkeringsplasser/parkeringshus og andre fasiliteter knyttet til veinettet med deres eiendomsbehov.

Vi bistår med markedsledende tjenester som dekker hele bransjen - fra internasjonale bilprodusenter og oljeselskaper til uavhengige, familieeide virksomheter. Våre tjenester inkluderer rådgivning, verdivurdering, fornyelse av leieavtaler, gjennomgang av leieavtaler og porteføljeoptimalisering.

Som eneste eiendomsrådgiver med erfaring fra å administrere og optimalisere eiendomsporteføljen til globale bensinstasjonkjeder, er vi i stand til å forstå kundens spesifikke behov. Vårt team av lokale eksperter på alle de store markedene over hele EMEA gjør det også mulig å foreta porteføljevurdering på internasjonalt nivå uten å gå på kompromiss med lokalkunnskap og leveringshastighet.

Vi tilbyr følgende tjenester:

Verdivurdering:
Våre eksperter kan utføre verdivurderinger for regnskapsmessige formål og bistå aktører innen petroleums- og bilindustrien med kjøp og salg av eiendom.
Vi foretar nødvendig due diligence i henhold til tidsplaner og komplekse krav som finansinstitusjonene har for verdivurdering ihht. RICS Red Book.

Rådgivning:
Vi tilbyr et bredt spekter av rådgivningstjenester for utleiere og leietakere i petroleums- og bilbransjen, bl.a. forhandlinger om leieavtaler, utstyrsutleie, avtaleutvidelser og kontraktsavvik.

Megling:
Vårt internasjonale meglerteam har lang erfaring i å formidle eiendom både for investorer og leietakere, blant annet eksisterende bensinstasjoner eller egnede arealer for utvikling. Vi overvåker og analyserer markedet kontinuerlig, og hjelper våre kunder til å finne riktig tidspunkt for en transaksjon.

Strategisk rådgivning:
Vi tilbyr planlegging, analyse av beliggenhet og undersøkelser av representasjon for at virksomheten skal kunne treffe de riktige strategiske beslutningene.
Ved å overvåke konkurrenter og justeringer i infrastruktur, som f.eks. endringer i veinettet, er vi kontinuerlig oppdatert på faktorer som kan påvirke våre kunders omsetning. 

Porteføljeforvaltning:
Våre rådgivere analyser data fra virksomhetens portefølje for å gi grunnlag for strategiske riktige løsninger.
Ved å kombinere dataforvaltning, regnskap, administrasjon av leieavtaler og eiendomsadministrasjon sikrer vi at du har full oversikt over eiendomsporteføljen din.