Global Workplace Solutions (GWS) er en enhet i CBRE som bistår kunder med eiendomsforvaltning (Facilities Management), prosjektledelse og rådgivning knyttet til drift av næringseiendom. 

Vi tilbyr tjenester innenfor eiendomsforvaltning, prosjektledelse, eiendomstransaksjoner og porteføljeforvaltning for alle eiendomstyper. Som kunde får du tilgang på løsninger som reduserer kostnader og risiko, gir en effektiv eiendomsforvaltning og gir økt produktivitet. Uansett om det gjelder kontor, handel, laboratorier, datasentre, produksjonsmiljøer eller teknologivirksomheter, bidrar en veldrevet arbeidsplass til gode resultater på bunnlinjen, og styrker varemerke, kvalitet og ansattes engasjement og tilfredshet. 

Vårt mål er å redefinere begrepet "arbeidsplass" fordi vi tror at enhver arbeidsplass kan skape konkurransefortrinn. 

Støtte for arbeidsplassen

 

Vi bistår med et bredt spekter av eiendomsrelaterte tjenester, herunder drift, vedlikehold, forvaltning og servicerelaterte tjenester, samt videreutvikling av næringseiendom. Våre kunder omfatter globale selskaper innen finans, legemiddelindustrien, teknologi, industri, samt olje- og gassvirksomheter. Oppdragene favner om alt fra enkeltstående bygg til store porteføljer på vegne av internasjonale Fortune 500-selskaper. 


Verdensomspennende eiendomsløsninger

 

Med GWS-konsulenter i 77 land over hele verden har vi størrelsen, ressursene og ekspertisen som trengs for å levere verdiskapende eiendomsløsninger, både lokalt og globalt. Vi leverer bl.a. kritiske, tekniske tjenester og vedlikehold på tvers av alle våre porteføljer. Det å selv kunne levere disse tjenestene har vist seg å gi økt kvalitet, samt redusere kostnader og risiko. Uansett hvor stor virksomheten din er eller hvor den befinner seg, leverer vi skreddersydde løsninger som er tilpasset geografi, type arbeidsplass og ønsket resultat.