CBRE er verdens største rådgiver innenfor næringseiendom, med et bredt tjenestespekter rettet mot både leietakere, eiendomsbesittere og investorer.

CBREs rådgivere kan bistå uansett om du trenger hjelp til å finne og flytte inn i nye lokaler, gjennomgang av virksomhetens leieforhold og eiendomsporteføljer, eller du har behov for finansiell rådgivning for din investeringsportefølje. Vi har tilgang til omfattende markedsinformasjon, analyser og ressurser på lokalt så vel som globalt nivå. Det gjør oss i stand til å gi kundetilpasset og fremtidsrettet rådgivning. 

Økt eiendomsverdiVåre rådgivere jobber på tvers av alle eiendomstyper, bl.a. kontor, detaljhandel, lager og industri, med lokalkunnskap og tilgang til CBREs globale nettverk og ressurser. Vårt mål er å hjelpe deg til å få maksimalt utbytte av dine eiendomsinvesteringer og gi løsninger som skaper merverdi.

En integrert tilnærming til kundebehandlingPersonlig rådgivning spiller en nøkkelrolle når vi skal bistå i utviklingen av våre kunders eiendomsstrategi. Vi trekker også på våre flerfaglige ressurser i hele CBRE-nettverket slik at vi til enhver tid leverer moderne, relevante og kundetilpassede løsninger.

Våre rådgivningstjenester omfatter bl.a: