Som leietaker eller eier av virksomhetens eiendom står du overfor mange av de samme utfordringene og behovene som en eiendomsinvestor. Samtidig kan du gå glipp av en rekke muligheter dersom eiendom ikke er en del av kjernevirksomheten. Corporate Capital Markets (CCM) er en del av CBREs Capital Markets team, spesielt rettet mot virksomheter som eier eller leier næringseiendom.

Vi har et omfattende tjenestetilbud som blant annet inkluderer rådgivning rundt generering av inntekter og leiekontrakter. Vårt tilbud omfatter også støtte ved konsoliderings- eller relokaliseringsprosjekter for alle typer næringseiendom. Vi kan også bistå med finansiering av nye prosjekter.

Våre kunder får dedikerte ressurser som håndterer analyse, anbefalinger og utøvende oppgaver. Våre rådgivere har bakgrunn fra finans, regnskap, økonomi og skatt, noe som sikrer at du oppnår maksimalt utbytte av dine eiendomsinteresser.

Våre tjenester omfatter:
  • Salg og "leaseback"
  • Kjøp og "leaseback"
  • Porteføljestrategi
  • Strategier for alternativ bruk av overskuddsaktiva
  • Salg af overskuddsaktiva
  • Finansiering av byggeprosjekter som er skreddersydd leietaker
  • Leierådgivning

 

Markedsledende rådgiver

 

Siden 2003 har CBRE utført «sale- and leaseback»-transaksjoner til en verdi av over USD 17,6 milliarder. Det gjør oss til verdens ledende rådgiver av denne type transaksjoner.  Vi ser at virksomheter som eier egen næringseiendom i økende grad benytter seg av «sale- and leaseback»-ordninger for å realisere kapitalverdien i egne eiendomsporteføljer. Løsningen kan samtidig være en effektiv måte å håndtere en fremtid flytting fra en eiendom.

Våre rådgivere har erfaringen og nettverket som kreves for å levere skreddersydde løsning som ivaretar virksomhetens eiendomsbehov.