Ved å outsource porteføljeforvaltningen til CBRE får du en effektiv og kostnadsbesparende løsning for eiendomskontraktene dine. Vi tar hånd om alle eiendoms- og kontraktsdata, sørger for inn- og utbetaling av leie, og utfører kostnadskontroller for å sikre bedre ytelse, lavere risiko og økt verdiskapning. 

Effektiv porteføljeadministrasjon


Våre markedsledende data- og analyseverktøy gir deg full oversikt over eiendomsporteføljen din og gjør deg i stand til enkelt å sjekke status og aktiviteter. 

Våre rådgivere hjelper deg til å identifisere områder som kan effektiviseres. Ofte gir dette våre kunder besparelser på opp mot 20 %. 

Vi kan hjelpe deg med:

  • Administrasjon av leieavtaler: Vi legger inn og administrerer informasjon fra hele porteføljen din i én enkelt database. Det gir deg umiddelbar tilgang til all relevant informasjon i forbindelse med eiendommen, herunder avtale- og eiendomstype, avtalelengde og viktig datoer.
  • Økonomistyring: Vi bistår med innkrevinger og betalinger mellom leietaker og utleier, og sørger for at avtalefestede kostnader betales. Våre rådgivere bistår også med regnskapsføring av leieavtaler, budsjettering samt gjennomgang av leiepriser og gebyrer.