Om oss


Vi tror på verdien av kompetanse og dybdeinnsikt som grunnlaget for alt vi foretar oss, slik at våre kunder får definert og nådd sine mål.  


 

Verdens støste rådgiver innenfor næringseiendom

CBRE har mer enn 80 000 ansatte representert i mer enn 100 land rundt om i verden. Vi tilbyr et fullspektret tjenestetilbud til alle som har berøring mot næringseiendom, det være seg eiendomsbesittere, banker, investorer eller brukere av eiendom. Vi har i dag ca 80 % av Fortune 500-selskapene på kundelisten. CBRE er notert på New York Stock Exchange (NYSE) og rangert som nummer 214 på Fortune 500-listen (2017).


Ledende fullservice-rådgiver i Norge

I Norge er vi 70 ansatte med en blanding av generalist- og spesialkompetanse innenfor næringseiendom. Etter mer enn 25 år som rådgiver i det norske markedet, tilbyr vi våre kunder innsikt og solid kompetanse innen kjøp, salg, utleie, verdivurdering, rådgivning, forvaltningstjenester, strategisk rådgivning, prosjektledelse og leietakerrådgivning.


Verdensomspennende nettverk

Vårt verdensomspennende nettverk håndterer flere tusen saker daglig for våre mange kunder verden over, og gir oss en unik kunnskap om eiendomsmarkedet. Denne kunnskapen tilfører vi våre kunder gjennom fasilitering av forretningsvirksomhet, prosjekthåndtering og forløsning av synergier på tvers av landegrenser.


Våre verdier

Kompetanse og erfaring er to faktorer som har vært viktige i vår markedssuksess. Vel så viktig er verdisett, vår moral og integritet. Over hele verden jobber ansatte i CBRE etter ett felles globaltverdisett: "RISE".

INTEGRITY
Ingen enkeltindivider, ingen transaksjoner og ingen kunder er viktigere enn våre forpliktelser overfor virksomheten og det vi står for. 
 
RESPECT
Vi behandler alltid andres idéer med omtanke. Vi deler kunnskapen vi tilegner oss med andre. Slik inspirerer vi hverandre, bygger trygghet og oppmuntrer til å samarbeide.

 

SERVICE
Vi tar fatt på våre kunders utfordringer med entusiasme og presisjon. Vi bygger langsiktige relasjoner, gjennom å koble riktige personer, riktig type kapital og de riktige mulighetene. 
EXCELLENCE
Vi er alltid opptatt av å skape de beste resultatene for våre kunder, ansatte og aksjonærer.

Les om noen av våre suksesshistorier:

 Lenke til vår internasjonale side

Lenke til vår internasjonale side