Prologis Gardermoen Logistics Park

 
 

Nå hele Sør-Norge på ett skift!


Hvis du har du behov for lager- og logistikklokaler kan vi tilby bygg i alle størrelser og med store, tilgrensende arealer for oppstilling av plasskrevende varer. Frakt av varer til og fra Prologis Gardermoen Logistic Park foregår kostnads- og tidseffektivt via E-6 og Oslo Lufthavn. Beliggenheten er optimal for varetransport fra lager til kunder. Vi utvikler tilpassede spesialbygg i alle størrelser og høyder opp til 28 meter for alle bransjer med behov for lager- og oppstillingsplass.

Prologis Gardermoen Logistics Park kan tilby optimale logistikkløsninger i moderne bygg, tilpasset fremtidens krav til energi og effektivitet. Vi har 300 mål med klare tomtearealer for utvikling og kan tilby nye leietakere en unik beliggenhet i et vekstområde hvor bl.a. Coop, Marine Harvest, Ahlsell og Solar er veletablert.

Om utviklerne:

Gardermoen Business Park er en av landets største næringsparker og her kontrollerer Bergmoen et tomteareal på nesten 1000 dekar. Prologis og Bergmoen har innledet et strategisk samarbeid for å utvikle lagerbygg på 300 mål av området, under navnet Prololgis Gardermoen Logistics Park. De nye arealene vil være nabo til Coop Norge Handel sitt nye sentrallager for Østlandet, som med sine drøye 50.000 m2 er et av Norges mest høyteknologiske, moderne og fremtidsrettede lagerbygg. 

Allan Lavén (til venstre) i Prologis og Rolf Hansteen (til høyre) i Bergmoen skal bygge 150.000 kvadratmeter logistikkarealer i Prologis Gardermoen Logistics Park

Allan Lavén (til venstre) i Prologis og Rolf Hansteen (til høyre) i Bergmoen skal bygge 150.000 kvadratmeter logistikkarealer i Prologis Gardermoen Logistics Park

Bergmoen AS:

Bergmoen er en sentral aktør innenfor utvikling av eiendomsprosjekter i tilknytning til Gardermoen Business Park, beliggende mellom E6 og Oslo Lufthavn Gardermoen. Den umiddelbare nærheten til OSLo og hovedstaden, gjør næringsparken og Gardermoregionen til en av Norges mest attraktive vekstområder.


Prologis:

Vi er med deg i dag og i morgen. Vår lidenskap er å bygge langvarige relasjoner med våre kunder, basert på gjensidig respekt, forventninger og mål. Vi vil hjelpe deg med å vokse i takt med dine krav og når du gjør det, vil vi samarbeide med deg og benytte vår ekspertise, nettverk og portefølje for å sikre din fremtid. Ettersom vi er et finansielt stabilt selskap, kan du være trygg på at vi vil være her i fremtiden og vil samarbeide med deg for å løfte din virksomhet til et høyere nivå.

 

Beliggenhet:

kart.jpg

Ønsker du å vite mer om Prologis Gardermoen Logistics Park? Ta kontakt for en presentasjon av prosjektet for din virksomhet.

 

Kontaktperson:

Christian Høgebøl

Senior Director Agency

+47 90 77 52 77

christian.hogebol@cbre.com