Lokaler til leie

Er du på leting etter noe å leie eller eie for din bedrift? Her er et utvalg av spennende muligheter. Om du skulle ønske ytterligere informasjon, kan du ta kontakt med oss – helt uten forpliktelser.


Ryen - Passivhuset "Miljøhuset" - fra ca. 400-2.400 m² kontorlokaler til leie

Ryenstubben 10

Østensjø

Arealer

4.etg 
Kontor
400 - 2400 m²

Eiendomsinformasjon

Gnr:
Bnr:

Beskrivelse

Miljøhuset på Ryen er et nytt kontorbygg rett ved Ring 3 og Ryenkrysset som var ferdigstilt våren 2012. 
Eiendommen framstår som Ryens mest attraktive kontoreiendom, med gode profileringsmuligheter og umiddelbar tilgang til kollektivtrafikk.

Ved byggingen av eiendommen har det blitt lagt lagt vekt på store og lyse flater, representative inngangspartier, samt miljøvennlige, fleksible og energieffektive løsninger. Det er felles kantine og dusj/garderober, samt innendørs parkering og lagermuligheter i byggets kjeller.

Ca 2.400m2 i 4 og 5. etasje av byggets totale ca 14.000 m2 er ledig for utleie.

  • 4.etg. - 1.612m² (Kan deles opp)
  • 5.etg. - 878m²

Standard/tekniske opplysninger

Passivhusstandarden stiller strengere krav til bygget og er mer omfattende enn selv energiklasse A. Dette medfører ikke bare lave energikostnader for leietaker, men også at det stilles strenge krav til godt inneklimaet.

BREEAM-NOR

Prosjektet et pilotprosjekt for en ny kvalitetsstandard som heter BREEAM-NOR: ?BREEAM-NOR er en kvalitetsstandard som reduserer miljøbelastningene knyttet til Energi, Helse og Komfort, Materialer, Arealplan, Transport, Avfall, Forurensning og Vann. I tillegg setter BREEAM-NOR standard for prosjekteringen, byggeplassen og byggets livsløp.?

Fasiliteter

- Aircondition/Ventilasjon
- Bredbåndstilknytning
- Garasje/P-plass
- Heis
- Kantine

Dokumenter

PDF1
PDF2

Beliggenhet

Bebyggelsen på Ryen består av en kombinasjon av næringsbebyggelse og boligbebyggelse, og det er kort avstand til en rekke offentlige tilbud. Det er mange ulike typer næringsdrift i området, med aktører i alle størrelser.

Ryen er et område som i de siste årene har vært gjenstand for flere positive utviklingsprosjekter. En del prosjekter er gjennomført, og flere spennende er på trappene.

Mange aktører har de senere årene oppdaget Ryens svært gode logistikkmessige beliggenhet. Ryenkrysset er et viktig knutepunkt, med umiddelbar tilgang til Ring 3 og E 6, og kort vei til E 18. Fra Ryenkrysset kan en også kjøre ned Svartdalstunnelen, og komme til sentrum på 3 minutter.

Kontaktpersoner

Christian Høgebøl
Telefon: 907 75 277
christian.hogebol@cbre.com

Casper Mathiesen
Telefon: 936 61 717
Mobil: 936 61 717
casper.mathiesen@cbre.com

 

 
1977_Affiliate_Banner_1000x65px.jpg