Sjølyst Plass 1-3

Beskrivelse
 

Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass revitaliseres, og vi har gleden av å tilby ca. 7.000 m2 med totalrehabilitert, flotte kontorarealer. Nytt innbydende inngangsparti, ny kantine og skreddersydde løsninger for leietaker er noe av kvalitetene vi kan tilby. 

Velkommen til Sjølyst Plass 2

 

Oversiktskart.JPG
Eksteriør sett fra KA.PNG

 

Adkomst

Offentlig kommunikasjon:
Skøyen stasjon er et av Oslos travleste trafikknutepunkter. Her kan du ta lokaltoget, InterCity-tog og Flytoget som raskt bringer deg til Drammen, Asker, Lysaker, Nasjonalteateret, Lillestrøm og Oslo Lufthavn. Til flyplassen bruker Flytoget 32 minutter. 

Fornebubanen er under planlegging, mens Askerbanen er prosjektert og vil forbedre kapasiteten ytterligere. I tillegg til tog og bane, finnes det et stort kollektivtilbud, samt lett tilgjengelighet med sykkel og bil:
- Trikk, buss og båt: Lilleakerbanen stopper i Drammensveien. På Skøyen stasjon er det egen bussterminal med hundrevis av avganger døgnet rundt. 
- Sykkel: Sykkelveinettet langs Frognerkilen og Bestumkilen har sin egen flotte trasé langs sjøkanten.
- Bil: Det er gode av- og påkjøringsveier til E6, samt gode parkeringsmuligheter i området. 

Beliggenhet

Byen vest i Byen:

Sjølyst er bydelen vest i sentrum. Den har sin egen identitet som skiller seg fra resten av Oslo. Sjølyst gir en kontinental byfølelse med mengder av butikker og showrooms innen mote, velvære og interiør. Sjølyst har smale kaféer og et yrende liv på gateplan. Samtidig har Sjølyst gode naboer i Bygdøy, Frognerkilen og Bestumkilen. 

Endelig kan også Sjølyst tilby en innbydende restaurant med høy standard (se visningsbilde). Luftige og gjennomgående arealer med store glassfasader på begge sider vil gi en følelse av å delta i bybildet, enten gjestene ser mot Sjølyst plass eller Karenslyst Allé. Uteserveringen på Sjølyst plass vil gi en avslappet og behagelig restaurant-opplevelse, og bidra til liv på plassen

Sykle til jobb?
I tillegg til meget god parkeringsdekning på hele 150 plasser under bygget blir det et eget låsbart areal til sykkelparkering, med tilgang til dusj og garderobe. 

Sjølyst er med sin plassering innerst i Frognerkilen "endestasjon" på den nye havnepromenaden med bl.a. sykkelsti som strekker seg via Filipstad, Tjuvholmen, Aker Brygge, Akershus Festing, Bercode og helt til nye Sørenga. Totalt hele 9 km som gjør den til en av verdens lengste havnepromenader. 

Innhold

Sjølyst Plass er et moderne kontorbygg med fasader med stort lysinnslipp. Det gjør at dagslyset flommer gjennom etasjene. Leietakere kan selv velge seg en miks av åpne landskap, møterom og kontorer. 

Innendørs legges det også opp til gode og effektive sosiale soner, en grunnleggende forutsetning for å skape et levende arbeidsmiljø. De ter i de sosiale møtepunktene at den moderne verdiskapningen skjer. 

Kontakt rådgiver for mer informasjon:
Christian Høgebøl
Senior Director
Tlf: 907 75 277
E-post: christian.hogebol@cbre.com

Siri Helene Taugbøl
Senior Advisor
Tlf: 414 59 701
E-post: sirihelene.taugbol@cbre.com

 

Ønsker du å se andre alternative lokaler, ta kontakt med oss