Kartlegge, søke og leie

Leieadministrasjon

Få kontroll over leieforpliktelsene med riktig rapportering på portefølje- og eiendomsnivå fra verdens største leverandør av tjenester for administrasjon av leieforhold.

lease-administration-hero-972x1296

Om

Vi tar hånd om nesten 200 000 leieavtaler årlig, og bruker avanserte analyser, kvalitetskontroller, språkrevisjoner i leiekontrakter og prosessoptimering for å bygge systemer som minimerer risiko og reduserer kostnader.

Vi legger inn og administrerer informasjon fra hele porteføljen din i én enkelt database. Det gir deg umiddelbar tilgang til all relevant informasjon i forbindelse med eiendommen, herunder avtale- og eiendomstype, avtalelengde og viktig datoer.

Teknologien vi bruker for å administrere leiekontraktene deres

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

  • Tiltrekk deg talenter, styrk teamet ditt og lever resultater ved hjelp av innsikt som avdekker potensialet i eiendommen og hvordan dette best kan utnyttes.

  • Hvordan og hvor arbeidet blir gjort har endret seg fundamentalt. Våre nyeste data, innsikt og løsninger hjelper deg med å forstå, forutse og påvirke hvordan fremtidens arbeidsplass skal være.

  • Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.

  • Skap en mer bærekraftig fremtid. Vi deler innsikt som påvirker beslutningstakere og eiendomsbransjen som helhet.