Transformer forretningsresultater

Global Workplace Solutions

Global Workplace Solutions (GWS) sørger for integrerte outsourcing-løsninger som skaper verdi for virksomheten.

$name
Ledere med ansvar for eiendom i en virksomhet blir utfordret til å levere betydelige resultater når det gjelder alt fra reduksjon av kostnader, bærekraft, medarbeiderengasjement og hybride arbeidsplassløsninger.

Vi leverer integrerte løsninger som forbedrer medarbeideropplevelsen, gir kostnadsgevinster, reduserer risiko og skaper konkrete verdier i både på enkelteiendommer og porteføljer.

Resultatorientert tilnærming

Vi forstår at hver kunde og hver portefølje er unik, og vi tilbyr fleksible løsninger dimensjonert etter forretningsmålene dine.

 1. Strategisk partnerskap

  Vi investerer i strategiske partnerskap for å forbedre tjenestene du mottar, og ved å integrere bærekraftige løsninger som påvirker medarbeidere, leverandører og lokalsamfunn, skaper vi en sterk ESG-tilnærming (miljø, sosiale forhold og virksomhetsstyring).

 1. Integrerte løsninger

  Vi tilbyr integrerte løsninger som favner alt fra facilities management, prosjektledelse og rådgivnings- og transaksjonstjenester.

 1. Data og innsikt

  Vi investerer i medarbeiderne våre og i teknologien vår, slik at det blir mulig å samle data av høy kvalitet, sikre nøyaktighet og gi praktisk innsikt i møte med komplekse utfordringer. 

Relaterte tjenester

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

 • Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.

 • Forutse risiko, minimer disrupsjon og skap robuste rammer for virksomheten din ved hjelp av innsikt fra en stadig endret og mer kompleks verden.

 • Skap en mer bærekraftig fremtid. Vi deler innsikt som påvirker beslutningstakere og eiendomsbransjen som helhet.

 • Tiltrekk deg talenter, styrk teamet ditt og lever resultater ved hjelp av innsikt som avdekker potensialet i eiendommen og hvordan dette best kan utnyttes.

 • Hvordan og hvor arbeidet blir gjort har endret seg fundamentalt. Våre nyeste data, innsikt og løsninger hjelper deg med å forstå, forutse og påvirke hvordan fremtidens arbeidsplass skal være.