Prosjektering og bygging

Flytting og avvikling

move-manage-hero-alt-972x1296

About

Komplekse flytte-, dekommisjonerings- og tilbakestillingsprosjekter med minimal nedetid og uten avbrudd.

Vi tilbyr et komplett spekter av flytte- og dekommisjoneringsløsninger, fra flytteplanlegging, kommunikasjon og fjerning av møbler til tilbakestillings- og gjenopprettingsprosjekter.

Vi tilbyr en integrert tilnærming, der vi tar hånd om flytting, dekommisjonering og tilbakestillingsprosjekter gjennom alle stadier – i tillegg til å lede og administrere interne støtteteam og konsulenter.

Flytteledelse

Minimer avbrudd fra arbeidet og øk medarbeidertilfredshet. Våre rådgivere står for alt av planlegging og strategisk kommunikasjon, og sørger for en sømløs overgang, slik at ansatte kan være hundre prosent operative i ny lokasjon fra dag én.

Tjenestene våre inkluderer planlegging, ledelse og gjennomføring av flyttinger samt planlegging av rydding og avhending.

Avvikling

Vi samarbeider med både leverandører og ideelle virksomheter for å selge eller donere overflødig møblement og utstyr, for å unngå en unødvendig belastning på miljøet.

Tilbakestilling

Vi har et av verdens mest erfarne team med dedikerte tilbakestillingeksperter. Vi håndterer avslutning av leieforhold og sparer dere for dette arbeidet, og løser eventuelle gjenværende tilbakestillingsforpliktelser på en kyndig måte.

Contacts

Relatert innsikt og analyse