Kjøp og salg | Capital Markets

Content_exterior_6.jpg

Rådgivning

I tilknytning til en transaksjon bistår vi med rådgivning rundt bl.a. strategi, struktur, finansiering, marked, lønnsomhet og tekniske løsninger. Vi setter alltid sammen et kompetent team basert på dine behov.


Building_Abstract.jpg

Verdivurdering

Ved salg av eiendom foretar vi en vurdering av eiendommens verdi. Elementer i verdivurderingen er kontantstrøm, avkastningskrav, teknisk tilstand, markedsleie, kontraktlengde, eierkostnader, m.v.


Content_Human_12.jpg

Salg

Vi kartlegger dine forventninger og behov som basis for vår leveranse. Alle strategiske, økonomiske og juridiske forhold avklares før en eiendom legges ut for salg. Vi tilrettelegger en salgsprosess som optimaliserer eiendommens verdi, slik at du kan være trygg på at du oppnår den beste prisen i markedet.


Financial_Corporate_Skyscraper_office_building_at_night_in_Canary_Wharf,_London_City,_England,_UK.jpg

Kjøp og salg, cross-border

Takket være vårt globale selskap kan vi enkelt og trygt gjennomføre store og små eiendomstransaksjoner over store deler av verden. I Norge jobber du direkte med oss. Ved internasjonale transaksjoner drar vi nytte av vårt verdensomspennende nettverk. CBRE er verdensledende når det gjelder internasjonalt kontaktnett så vel som transaksjonsvolum.


Kontakt

John Olof Solberg
CEO
+47 990 41 188 |  john.solberg@cbre.com