Norges flotteste kontorcampus!

 
 

Beskrivelse

Kontorlokaler til leie i Norges flotteste kontorcampus. Her kan du arbeide i vakre grønne omgivelser midt i strandsonen. Arealet ledigstilles i forbindelse med åpning av nytt byggetrinn som gir leietakere tilgang til en helt ny kantine, møteromssenter og et auditorium av høyeste standard. Fellesfasiliteter inkluderer trening, utendørs tennisbane, mulighet for å leie båtplass, barnehage i den 300 mål store Veritasparken, kaffebar, kiosk og fantastiske rekreasjonsområder.

Beliggenhet

Flott beliggenhet ved Oslofjorden i Veritasparken på Høvik. Det er kort vei til Sandvika (5 min), Lysaker (8 min) og Skøyen (11 min) og det tilbys adgang til moderne tilbringerbusser ved arbeidsdagens start og slutt til og fra disse knutepunktene. Med god parkeringsdekning også for elbiler, gjør det adkomsten enkel for leietakere i parken. Det er også tilrettelagt for sykkel med flott garderobe og dusjanlegg. Parken ligger rett ved Henie Onstad Kunstsenter med Bølgen & Moi som alternativ for kulinarisk forretningslunsj.

Standard

Arbeidsplassene er tilgjengelig i det modulbaserte bygget V2 som gir høy grad av fleksibilitet. Det er store plan og terskelfrie landskap på ca 4 000 kvm og dermed god internkommunikasjon for leietaker. Lokalene som ledigstilles vil oppgraderes og tilpasses leietakeres behov. Det er gode muligheter for helt åpne landskapsløsninger (se illustrasjon) eller mer tradisjonelle celleløsninger.

Det er prisbelønnet arkitektur for eiendommene med flotte atrier og store glassflater. 

Passer for virksomheter fra 25 ansatte og oppover.

Innhold

På området ligger også en ærverdig gammel villa fra 1892 som er bevart i tradisjonell stil med flotte malerier. Villaen benyttes til styremøter for DNV GL og øvrige spesielle anledninger.

Ta kontakt for visning eller flere opplysninger!

Kontaktpersoner

Christian Høgebøl
Telefon: +47 907 75 277
christian.hogebol@cbre.com

Kontaktpersoner

Siri Helene Taugbøl
Telefon: +47 414 59 701
sirihelene.taugbol@cbre.com