Karriere

Eirik Bjørnstad - Graduate

Graduate-programmet i CBRE gir en spennende mulighet for å lære om flere sider av eiendomsbransjen på kort tid - og i et stort internasjonalt selskap.

Eirik Bjørnstad, CBRE


Alder: 27
Utdannelse: Mastergrad fra CBS
Startet i CBRE: September 2022Hvorfor søkte du/takket du ja til en jobb i CBRE?

Jeg takket ja til en jobb i CBRE fordi det var en spennende mulighet til å lære flere sider av bransjen på kort tid i et stort internasjonalt selskap.

Hva innebærer rollen/jobben som Graduate?

Graduate-rollen innebærer å være en ressurs for avdelingen, hvor man bidrar med mer og mer underveis i løpet. En bratt læringskurve, som fører til mange ulike oppgaver.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

En typisk arbeidshverdag avhenger av hvilken avdeling man er jobber for, men for min del kan man si at den inneholder en del telefonsamtaler, holder seg oppdatert på alt som skjer i bransjen, befaringer av ulike eiendommer, en del analysearbeid og ikke minst, en god lunsj.

Hva mener du er det beste ved å jobbe i CBRE?

Det beste med å jobbe i CBRE er de varierte arbeidsdagene som gir muligheten til å jobbe med ulike prosjekter, kunder og unike utfordringer, samt det positive arbeidsmiljøet.

Hva er det som engasjerer deg akkurat nå?

Akkurat nå engasjerer jeg meg spesielt i utviklingen av AI, og hvordan det kan brukes til å forbedre måter jeg arbeider på. Selvfølgelig følger jeg med på AT Arsenal vinner ligaen, og ser frem til bedre vær generelt.

Hvorfor er det spennende å jobbe med rådgivning/forvaltning innenfor eiendom?

Man får jobbe med mange unike utfordringer som følger med hvert eneste prosjekt. Samtidig er det jo spennende å følge med på hvordan økonomien påvirker eiendomsmarkedet, gjennom markedstrender, konjunkturer og andre økonomiske forhold.

Bli med i vårt karrierenettverk

Hold deg oppdatert på nye, spennende karrieremuligheter.