Hotell

Vi tilbyr strategisk, kreativ og praktisk ekspertrådgivning for hotell- og servicenæringen.

adobe-stock-442669737-hotels
Våre eksperter bruker markedsinnsikt og globale nettverk for å hjelpe kundene med å håndtere utfordringer knyttet til investering i hotelleiendommer. Strategisk planlegging, rådgivning knyttet til drift og vårt globale nettverk av tjenester bidrar til å holde dere i forkant av utviklingen.

Vi har spesialistteam i alle verdensdeler som gjør det mulig for å oss å respondere sømløst på oppdrag som går på tvers av landegrenser. Vi bistår blant annet med strategisk rådgivning, kjøp og salg, samt verdivurdering, og deler vår omfattende analysekapasitet, slik at institusjoner, enkeltpersoner, investorer og långivere kan få mest mulig ut av deres hoteller.

Tjenester

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

  • Fra skiftende demografi og befolkningsmigrasjon til fremvoksende infrastruktur og næringer. Lær om hvilke faktorer som er med på å forvandle byer i verdens økonomiske sentre.

  • Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.

  • Bruk vår kunnskap og optimaliser strategien din for eiendomsinvesteringer. Vår analyse- og innsiktplattform kombinerer et omfattende datagrunnlag med ekspertise på tvers av geografiske områder og eiendomstyper.