Karriere

Ellen Hjort Bech, Capital Markets

Bli kjent med Ellen som jobber i vårt transaksjonsteam og sørger for gode beslutningsdata og rådgivning til gårdeiere og investorer.

Ellen Bech

Deltidsjobb ga mersmak på eiendom

Ellen startet i CBRE ved siden av studiene og jobber i dag i vårt transaksjonsteam (Capital Markets) som bistår gårdeiere og investorer når de skal kjøpe eller selge eiendom. Ellen har vist seg som et eiendomstalent og sitter i dag også i styret i nettverksorganisasjonen Ung i Næringseiendom (UiN).Utdannelse: Master i samfunnsøkonomisk analyse (UiO)
Jobbet i CBRE siden: 2019


 

Hvorfor søkte du/takket du ja til en jobb i CBRE?

Jeg studerte økonomi med interesse for finansiell analyse, og var nysgjerrige etter å lære mer om eiendombransjen. Det ledet til at jeg startet i CBRE som junior analytiker på Research avdelingen ved siden av studiene. Det er en utrolig fin måte å bli kjent med firmaet og bransjen på, og for firmaet vice versa, som resulterte i at jeg i dag jobber som senior analytiker på CBREs transaksjonsteam i Capital Markets.

Hva betyr det å jobbe som analytiker i Capital Markets?

Transaksjonsteamet i Capital Markets jobber med rådgivning innenfor kjøp og salg av næringseiendom. Å jobbe som analytiker her innebærer å utvikle investerings- og markedsanalyser i transaksjonsprosesser, samt forberede materiale for pitcher, investor presentasjoner og andre analyser, utover kundekontakt, befaringer og lignende. 

Hva mener du er det beste ved å jobbe i CBRE?

CBRE er en global og annerkjent eiendomsrådgiver med et stort tilbud av kurs og opplæring, inkludert utvekslingsmuligheter til andre land, som gir en unik mulighet til å utvikle min faglige og personlige kompetanse. Utover dette har CBRE et ungt, engasjert og sosialt arbeidsmiljø. Videre er det spennende å jobbe for et selskap med store vekstambisjoner i Norge de kommende årene. 

Les mer om hva jeg jobber med

Bli med i vårt karrierenettverk

Hold deg oppdatert på nye, spennende karrieremuligheter.