Karriere

Fredrik Friis - Project Management

Bli bedre kjent med Fredrik som er Associate Director og jobber i vårt Project Management-team med prosjektledelse og implementering av nye arbeidsplasskonsepter.

Fredrik Friis

Fra brannslukking til å skape fremtidens arbeidsplasser

Ja, for Fredriks største ønske var egentlig å bli brannmann inntil han tok helomvending og startet på HR- og personalledelse med spesialisering i endringsledelse. Både klartenkingen til brannmannen og ledelsesinnsikten kommer godt med i rollen som prosjektleder, når man skal jobbe på tvers av CBREs mange virksomhetsområder.Stilling: Head of Project Management & Building Consultancy
Jobbet i CBRE siden: Juni 2021
Utdannelse: Master innen organisasjon, ledelse og arbeid ved UiO. HR og personalledelse Bachelor ved markedshøyskolen
Tidligere jobb: Avdelingsleder Oslo, Relokator Montasje AS


 

Hvorfor takket du ja til en jobb i CBRE?

CBRE har et rykte for å være en profesjonell og dyktig aktør, noe jeg selv fikk erfare da jeg satt på andre siden av bordet under prosjekter som avdelingsleder i Relokator Montasje AS. Det faktum at CBRE gir meg muligheten til å fortsette reisen innen en veldig spennende bransje, med problemstillinger der jeg kan ta i bruk både min akademiske bakgrunn og yrkeserfaring for å utvikle meg selv og teamet jeg jobber i, gjorde valget enkelt når muligheten dukket opp. 

Timingen var også perfekt. Utfordringene som følge av pandemiens påvirkning gjør at måten vi arbeider på og tar i bruk kontoret er i stor endring. Å kunne bli med i et team som sitter i førersetet av dette arbeidet - i stor fart fremover - gjorde valget enkelt. Den reisen ville jeg være med på! 

Hva er det beste med jobben din og hvorfor eiendom?

Eiendom favner så bredt. Både brukere og eiere av eiendom står overfor stadig nye utfordringer - det være seg den nye arbeidshverdagen, digitalisering, det grønne skiftet eller byutvikling. Og det skaper en mengde av problemstillinger vi må hjelpe våre kunder med å løse. Til det trenger vi ulik kompetanse som jobber helhetlig og tett sammen for å skape best mulig resultat. Miksen av blant annet analytikere, siviløkonomer, ingeniører, arkitekter, designere og organisasjonspsykologer gjør dagene interessante.
 

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Jeg liker å tilbringe tid med familien og holde meg aktiv ved å trene og drive med jakt- og friluftsaktiviteter. 

Tre ting du ikke klarer deg uten

Familien, venner og egentid. :-)

Les mer om hva jeg jobber med

Bli med i vårt karrierenettverk

Hold deg oppdatert på nye, spennende karrieremuligheter.