Hvorfor jobbe i CBRE?

Eiendomsbransjen er i sterk endring, hvor gamle forretningsmodeller utfordres av ny teknologi, nye samarbeidsmåter, bærekraft og brukerorienterte løsninger. I CBRE er vi opptatt av å aktivt delta og være en av frontløperne i denne utviklingen. Til det trenger vi dyktige, endringsorienterte mennesker. Er du den vi er på utkikk etter? 
 
Å bli en av oss innebærer å jobbe sammen med en gjeng nysgjerrige og engasjerte kolleger.  Vi legger vekt på at jobben handler om mer enn kun hardt arbeid, og jobber kontinuerlig for at våre medarbeidere er tilfredse og får utviklet seg, både i hverdagen og gjennom utvekslingsopphold i vårt globale nettverk. Vi har en åpen og transparent organisasjon, hvor hver enkelt ansatt kan få påvirke måten vi jobber på. Hos oss får du mulighet til å utfordre bransjen, da vi kontinuerlig jobber for å utvikle nye tjenester og digitale løsninger som skal løse fremtidens eiendomsbehov.


Stilling ledig


Experience Ambassador /resepsjonist

Facilities Management | Global Workplace Solutions | Oslo

Vårt facilities management team søker Experience Ambassador/resepsjonist til kunde i Oslo. Søknadsfrist: snarest. Søknad må sendes på engelsk.

Rådgiver energi og miljø

Property Management, Oslo

Miljø og bærekraft står sentralt i CBREs virksomhet og strategi. Vi ønsker å styrke vår kapasitet innenfor området med en engasjert og dyktig rådgiver for energi og miljø. Søknadsfrist: 31.08.19.

Senior prosjektleder

Facilities Management

Vi søker en erfaren prosjektleder med ønsker om å lede og videreutvikle et sterkt kompetansemiljø med dedikerte og engasjerte prosjektledere. Søknadsfrist: Snarest.

Elektriker

Tananger/Stavanger

Vi søler en faglig dyktig og serviceinnstilt elektriker/svakstrømstekniker til vårt team i region Vest. Søknadsfrist: Snarest.

Jobbe i Advisory Services

I Advisory Services jobber vi med strategisk rådgivning knyttet til kjøp, salg, utleie og leie av næringseiendom, arbeidsplassutforming og prosjektledelse, analyse og verdivurderinger, samt porteføljeadministrasjon og eiendomsforvaltning. Vi er i dag ca. 70 ansatte.

Jobbe i Global Workplace Solutions (Facility Management)

CBRE Global Workplace Solutions leverer tekniske og operative tjenester innenfor eiendomsforvaltning. Vi er i dag ca 75 ansatte.

Jobbe i CBRE Global Investors

Global Investors er en selvstendig enhet i CBRE som leverer løsninger innenfor investeringsforvaltning.