Eiendomsbransjen er i sterk endring, hvor gamle forretningsmodeller utfordres av ny teknologi, nye samarbeidsmåter, bærekraft og brukerorienterte løsninger. I CBRE er vi opptatt av å aktivt delta og være en av frontløperne i denne utviklingen. Til det trenger vi dyktige, endringsorienterte mennesker. Er du den vi er på utkikk etter? 


Hvorfor jobbe i CBRE?

 

Å bli en av oss innebærer å jobbe sammen med en gjeng nysgjerrige, engasjerte og forretningsorienterte kolleger. Vi ønsker å tiltrekke oss bransjens dyktigste medarbeidere og ledere - mennesker som kan bidra til vårt felles mål om å være bransjens foretrukne rådgiver. 

Vi legger vekt på at jobben handler om mer enn kun hardt arbeid, og jobber kontinuerlig for at våre medarbeidere er tilfredse og får utviklet seg, med en god balanse mellom jobb og fritid. Vi har en åpen og transparent organisasjon, hvor hver enkelt ansatt får mulighet til å påvirke måten vi jobber på. Hos oss får du mulighet til å utfordre bransjen, da vi kontinuerlig jobber for å utvikle nye tjenester og digitale løsninger som skal løse fremtidens eiendomsbehov.

Jobbe i Advisory Services

I Advisory services jobber vi med strategisk rådgivning knyttet til kjøp, salg, utleie og leie av næringseiendom, arbeidsplassutforming og prosjektledelse, analyse og verdivurderinger, samt porteføljeadministrasjon og eiendomsforvaltning.

Jobbe i Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions leverer tekniske og operative tjenester innenfor eiendomsforvaltning.

Jobbe i CBRE Global Investors

Global Investors er en selvstendig enhet i CBRE som leverer løsninger innenfor investeringsforvaltning.

Ledige stillinger

Vi ønsker å tiltrekke oss bransjens dyktigste medarbeidere og ledere - mennesker som kan bidra til vårt felles mål om å være bransjens foretrukne rådgiver.