Hvorfor jobbe i CBRE?

Eiendomsbransjen er i sterk endring, hvor gamle forretningsmodeller utfordres av ny teknologi, nye samarbeidsmåter, bærekraft og brukerorienterte løsninger. I CBRE er vi opptatt av å aktivt delta og være en av frontløperne i denne utviklingen. Til det trenger vi dyktige, endringsorienterte mennesker. Er du den vi er på utkikk etter? 
 
Å bli en av oss innebærer å jobbe sammen med en gjeng nysgjerrige og engasjerte kolleger.  Vi legger vekt på at jobben handler om mer enn kun hardt arbeid, og jobber kontinuerlig for at våre medarbeidere er tilfredse og får utviklet seg, både i hverdagen og gjennom utvekslingsopphold i vårt globale nettverk. Vi har en åpen og transparent organisasjon, hvor hver enkelt ansatt kan få påvirke måten vi jobber på. Hos oss får du mulighet til å utfordre bransjen, da vi kontinuerlig jobber for å utvikle nye tjenester og digitale løsninger som skal løse fremtidens eiendomsbehov.

Ledige stillinger

Vi ønsker å tiltrekke oss bransjens dyktigste medarbeidere og ledere - mennesker som kan bidra til vårt felles mål om å være bransjens foretrukne rådgiver.

Jobbe i CBRE Advisory Services

I Advisory Services jobber vi med strategisk rådgivning knyttet til kjøp, salg, utleie og leie av næringseiendom, arbeidsplassutforming og prosjektledelse, analyse og verdivurderinger, samt porteføljeadministrasjon og eiendomsforvaltning. Vi er i dag ca. 60 ansatte.

Jobbe i Global Workplace Solutions (Facility Management)

Global Workplace Solutions leverer tekniske og operative tjenester innenfor eiendomsforvaltning (facilities management). Vi er i dag ca 80 ansatte.

Jobbe i CBRE Global Investors

Global Investors er en selvstendig enhet i CBRE som leverer løsninger innenfor investeringsforvaltning. Global Investors er representert i Norge via et Nordisk team med hovedsete i Stockholm.

Samfunnsansvar

Les mer om hvordan vi jobber med samfunnsansar verden over i vår Coprorate Responsibility Report "Building Connections"