Globale prognoser og analyser

CBREs spesialister innen økonomi, datavitenskap og prognoser leverer noen av de mest etterspurte eiendomsanalysene i verden.

Market-forecast-analystics-hero-972x1296 (1)

Få tilgang til CBREs Global Forecasting Platform

ERIX

Allerede abonnent?

Økonomiske data som understøtter strategien deres

CBREs har en av de mest avanserte analytiske løsningene og største datamateriale i bransjen. Med bruk av historiske datasett kan CBREs økonomer analysere og teste prognosemodeller som gir unike visninger og troverdige scenarioer for fremtiden.

Fremtidsrettet innsikt

CBREs økonomer og dataanalytikere jobber med en proprietær teknologi og analyseverktøy som omsetter data til praktisk innsikt.

Verdens største investorer benytter CBREs analyser og anbefalinger som grunnlag for deres eiendomsinvesteringer.

Kontakt

Relevant innsikt og analyse

  • Bruk vår kunnskap og optimaliser strategien din for eiendomsinvesteringer. Vår analyse- og innsiktplattform kombinerer et omfattende datagrunnlag med ekspertise på tvers av geografiske områder og eiendomstyper.

  • Forutse risiko, minimer disrupsjon og skap robuste rammer for virksomheten din ved hjelp av innsikt fra en stadig endret og mer kompleks verden.

  • Skap en mer bærekraftig fremtid med innsikt knyttet til de nyeste retningslinjene og teknologiene som påvirker beslutningstakere og bransjen som helhet.

  • Fra skiftende demografi og befolkningsmigrasjon til fremvoksende infrastruktur og næringer. Lær om hvilke faktorer som er med på å forvandle byer i verdens økonomiske sentre.