Kartlegge, leie og besitte

Opplevelsestjenester (Host)

Forbedre kontoropplevelsen og øk medarbeiderengasjementet med Host, vår arbeidsplassapplikasjon som brukes av mange av verdens største bedrifter og utleiere.

Experience-Services-hero-972x1296-(1)

Om

Ved å kombinere vår erfaring fra hotellbransjen, teknologi og eiendom bidrar Host til gode brukeropplevelser på arbeidsplassen, som gir økt produktivitet, medarbeidertrivsel og sikrer et godt arbeidsmiljø.

Host | for investorer

Våre forvaltningsteam støtter investorer med å drifte og utvikle eiendommer hvor leietakerne trives og ønsker å bli værende. Gjennom CBREs Host mobilapplikasjon kan vi kombinere vår brukerorienterte tilnærming og teknologifokus med serviceorienterte fagfolk som leverer skreddersydde tjenester for å skape et stimulerende arbeidssted.

Host | for leietakere

Hver dag jobber vi sammen med virksomheter for å sikre at de ansatte har et godt og produktivt arbeidsmiljø. I tillegg til å være en teknologiplattform som gjør ansatte lettere i stand til å benytte seg av arbeidsplassen og dens fasiliteter, kan Host tilby et bredt omfang av servicetjenester som øker effektivitet og trivsel.

Skap engasjerende arbeidsplasser

Se hvordan våre servicetjenester og den intuitive mobilapplikasjonen bidrar til å skape brukervennlige og effektive løsninger for arbeidsplassen.

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

  • Tiltrekk deg talenter, styrk teamet ditt og lever resultater ved hjelp av innsikt som avdekker potensialet i eiendommen og hvordan dette best kan utnyttes.

  • Hvordan og hvor arbeidet blir gjort har endret seg fundamentalt. Våre nyeste data, innsikt og løsninger hjelper deg med å forstå, forutse og påvirke hvordan fremtidens arbeidsplass skal være.

  • Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.

  • Skap en mer bærekraftig fremtid med innsikt knyttet til de nyeste retningslinjene og teknologiene som påvirker beslutningstakere og bransjen som helhet.