Kartlegge, leie og besitte

Porteføljestrategi

Identifiserer muligheter og etabler fremtidsrettede strategier og løsninger for eiendomsporteføljen som reduserer kostnader, minimerer risiko og støtter opp under virksomhetens mål og strategi.

portfolio-optimization-hero-972x1296

Ekspertise med helhetlig tilnærming

Vi administrerer i dag ca 200 000 leiekontrakter årlig. Vi bruker avanserte analyser, kvaliteskontroll, språkrevisjoner og prosessoptimering for å bygge systemer som minimerer risiko og reduserer kostnader.

Vi har ekspertisen, lang erfaring og leverer omfattende løsninger innenfor leieadministrasjon, porteføljediagnostikk, beleggstyring og fleksible eiendomsløsninger.

Uovertruffen teknologi - Portfolio Optimizer

Med økt press på ytelse og gode marginer, er det avgjørende for virksomheter å kunne identifisere kostnadsbesparelser og driftseffektivitet i eiendomsporteføljene.

CBRE har utviklet Portfolio Optimizer, et effektivt programvareverktøy som kombinerer våre kunders porteføljedata med markedsinformasjon. Slik avdekker vi muligheter til effektivisering og kostnadsbesparelser.

Porteføljeforvaltning

Få full oversikt over eiendomsporteføljen

Ved å outsource porteføljeforvaltningen til CBRE får du en effektiv og kostnadsbesparende løsning for eiendomskontraktene dine. Vi tar hånd om alle eiendoms- og kontraktsdata, sørger for inn- og utbetaling av leie, og utfører kostnadskontroller for å sikre bedre ytelse, lavere risiko og økt verdiskapning.

Våre markedsledende data-og analyseverktøy gir deg full oversikt over eiendomsporteføljen din og gjør deg i stand til enkelt å sjekke status og aktiviteter.

Leieadministrasjon

Vi tar hånd om dine leiekontrakter

Få kontroll over leieforpliktelsene med riktig rapportering på portefølje- og eiendomsnivå fra verdens største leverandør av tjenester for administrasjon av leieforhold.

Vi legger inn og administrerer informasjon fra hele porteføljen din i én enkelt database. Det gir deg umiddelbar tilgang til all relevant informasjon i forbindelse med eiendommen, herunder avtale-og eiendomstype, avtalelengde og viktig datoer. Les mer

Økonomistyring

Vi bistår med innkrevinger og betalinger mellom leietaker og utleier, og sørger for at avtalefestede kostnader betales. Våre rådgivere bistår også med regnskapsføring av leieavtaler, budsjettering samt gjennomgang av leiepriser og gebyrer.

Kontakt