Kartlegge, leie og besitte

Beleggstyring og disponering av lokaler

Anvend data om belegg for å styrke, forutse og avdekke muligheter i lokalene og eiendomsporteføljen deres.

$name

Om

Disponering av lokalene og beleggstyring handler om mer enn planer og instruksjoner for hvor folk skal sitte. Teamet vårt skal støtte alle organisasjonens behov i forbindelse med hvordan lokalene best utnyttes. Enten dere trenger en enkeltstående plan for å støtte en prosjektleveranse, eller løpende romadministrasjonstjenester for å opprettholde nøyaktige beleggdata, har CBRE fageksperter som jobber med å tilby de beste løsningene for virksomheten.

Uovertruffen teknologi

Vi benytter velprøvde prosesser og avansert teknologi for å gi raskere analyser og bedre resultater. Vi bruker ulike CAFM/IWMS-programmer, som for eksempel Serraview, Archibus, SiQ, Office Space, Manhattan, iOffice, Planon og Tririga, for å hjelpe dere med å implementere den riktige planen for hvordan dere skal disponere lokalene.

Relaterte tjenester

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

  • Tiltrekk deg talenter, styrk teamet ditt og lever resultater ved hjelp av innsikt som avdekker potensialet i eiendommen og hvordan dette best kan utnyttes.

  • Hvordan og hvor arbeidet blir gjort har endret seg fundamentalt. Våre nyeste data, innsikt og løsninger hjelper deg med å forstå, forutse og påvirke hvordan fremtidens arbeidsplass skal være.

  • Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.

  • Skap en mer bærekraftig fremtid med innsikt knyttet til de nyeste retningslinjene og teknologiene som påvirker beslutningstakere og bransjen som helhet.