Transformer forretningsresultater

Eie kontra leie

Vurder om det er gunstigst for bedriften deres å leie eller eie eiendom. Dette er viktig å overveie for virksomheter som ønsker å begrense kostnader og sikre potensiell egenkapital.

lease-own-hero-972x1296
Vi bistår med nødvending underlag for å ta en veloverveid beslutning uansett om det gjelder en enkeltstående eiendom eller en del av en større porteføljestrategi. Vi benytter proprietære modeller i en eie eller leie-analyse skreddersydd deres behov.

Vår tilnærming

Helhetlig vurdering 

Vi bruker vår ekspertise på leietaker- og kapitalmarkeder samt lånefinansiering og strukturert finansiering for å vurdere om dere bør leie eller eie eiendom.

Samordning

 Vi jobber direkte med de ansvarlige for økonomisk planlegging og analyse i virksomheten deres, slik at vi  sikrer at analysen vår gjenspeiler deres interne økonomiske retningslinjer.

Nøyaktighet 

Vi leverer en omfattende og nøyaktig analyse, som er , fagfellevurdert av vårt ekspertteam.

Relaterte tjenester

Kontakt

Relatert innsikt og analyse

 • $name

  Bruk vår kunnskap og optimaliser strategien din for eiendomsinvesteringer. Vår analyse- og innsiktplattform kombinerer et omfattende datagrunnlag med ekspertise på tvers av geografiske områder og eiendomstyper.

 • creating-resilience-hero-2760x828

  Forutse risiko, minimer disrupsjon og skap robuste rammer for virksomheten din ved hjelp av innsikt fra en stadig endret og mer kompleks verden.

 • wind power generators on a hill

  Skap en mer bærekraftig fremtid. Vi deler innsikt som påvirker beslutningstakere og eiendomsbransjen som helhet.

 • adaptive-spaces-landing-image

  Finn potensialet i ethvert område og enhver eiendom - på tvers av eiendomstyper og bransjer - ved hjelp av innsikt i hva som påvirker og endrer våre fysiske miljøer.