Transformer forretningsresultater

Forretningsanalyse

Skap reelle muligheter for virksomheten med løsninger som utnytter potensialet i riktig bruk data.

business-anayltics-hero-972x1296

Om

Bruk av data, innsikt og analyse er kjernen i vår virksomhet og gjør oss i stand til å skape verdifulle resultater for våre kunder. Vi fokuserer på dataverifisering, automatisering og integrasjoner for å løse de mest komplekse stordatadilemmaene ledere i eiendomsbransjen står overfor. 

Våre spesialister tolker data og skaper underlag for relevante strategiske beslutninger, og vi gjør alt fra å samle informasjon fra uensartede systemer til å sikre datanøyaktighet.

Våre betydelige investeringer i teknologi og analysekraft gjør oss i stand til å samle inn data, sikre nøyaktighet og levere praktisk anvendelig innsikt som hjelper ledere i eiendomsbransjen til å utnytte de muligheter som foreligger.

Datadrevet tilnærming

 1. En rådgivende, kundesentrert tilnærming til teknologi og analyseløsninger

  Vi samarbeider tett med din virksomhet for å skape løsninger som utnytter data fra flere kilder (dere og/eller våre) for å fremskaffe forretningsmessig og operasjonell innsikt som muliggjør strategiske resultater.
 2. Samarbeid gir en skalerbar, fremtidssikker løsning

  Vi jobber for å forstå målene og prioriteringene deres etter hvert som de utvikler seg. Vi ser på nødvendige data, rapportering og spekteret av teknologier som kreves for å hjelpe dere videre.

  Vi samarbeider med dere for å utvikle styrende veikart for teknologi og dataanalyse.
 3. Et datavarehus uten sidestykke

  Vår proprietære Enterprise Data Platform (EDP) automatiserer dataflyt fra ulike teknologiverktøy for næringseiendom brukt på tvers av geografier og tjenesteområder, og integrerer informasjon fra CBRE-, kunde- og tredjepartsdatakilder. Vår markedsledende posisjon gir oss unik tilgang på data og innsikt gjennom prediktiv analyse, kunstig intelligens og maskinlæring som automatiserer arbeidsflyt og fremmer effektivisering.
 4. Dataforvaltning

  Forvaltningsprosessen vår inkluderer kjernedisipliner som datakvalitetsstyring, styring av informasjonslivssyklus, sikkerhet og personvern, i tillegg til støttedisipliner som inkluderer dataarkitektur, samt klassifisering, revisjon og rapportering av data.

Relaterte tjenester

 • Skap fremtidsrettede strategier og løsninger for eiendomsporteføljen som reduserer kostnader, minimerer risiko og støtter opp under virksomhetens stra...

 • Forbedre kontoropplevelsen og øk engasjementet med Host, vår arbeidsplassapplikasjon som benyttes av mange av de største varemerkene.

 • Løs forretningsmessige utfordringer med fremtidsrettede løsninger for eiendom.

Relatert innsikt og analyse

 • creating-resilience-hero-2760x828

  Forutse risiko, minimer disrupsjon og skap robuste rammer for virksomheten din ved hjelp av innsikt fra en stadig endret og mer kompleks verden.

 • $name

  Bruk vår kunnskap og optimaliser strategien din for eiendomsinvesteringer. Vår analyse- og innsiktplattform kombinerer et omfattende datagrunnlag med ekspertise på tvers av geografiske områder og eiendomstyper.