Karlegge, søke og leie

Fleksible kontorløsninger

Kontorbehovene våre har endret seg, noe som gjør fleksibilitet i areal stadig viktigere. Dra nytte av vår kunnskap, markedsekspertise og erfaring for å ta veloverveide beslutninger om hvordan du kan innlemme fleksible kontorløsninger i eiendomsstrategien.

flex-space-hero-972x1296

Ekspertise med helhetlig tilnærming

Som den største megleren av fleksible kontorlokaler i verden har vi sanntidsdata om 70 prosent av det globale «flexspace»-markedet og et erfarent rådgivningsteam som hjelper deg med å finne riktig løsning.

Kundene våre spenner fra store virksomheter med behov for fleksible løsninger nasjonalt og internasjonalt ned til små oppstartsbedrifter.

Uovertruffen teknologi 

 Vår verktøykasse av proprietær teknologi gjør atvi kan levere en sømløs, fleksibel arealløsning som kan virkeliggjøre behovene dere har for fleksible lokaler.
  • FAST (Flexible Availability and Survey Tool), som gir oversikt- og tilgjengelighetsrapporter fra store leverandører av fleksible kontorløsninger.
  • CALC 2.0 (CBRE Agile Lease Calculator), som raskt og nøyaktig sammenligner kostnadene for tradisjonelle kontra fleksible alternativer for leie av kontorlokaler.
  • MK2 (Market Knowledge 2.0), en interaktiv database basert på maskinlæring, som gir oversikt over tilbud og markedspriser fra leverandører av fleksible kontorløsninger
  • DYNAMO (View and Optimise)optimerer porteføljen, maksimerer besparelser og identifiserer globale leverandørerStrategisk rådgivning

Få veiledning om hvordan du skaper gjennomførbare og fremtidsrettede eiendomsstrategier.

$name

Relaterte tjenester

Kontakt